Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Enschede

Systeembeheerder in Enschede nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Enschede (Overijssel)
Quality Awareness is een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in het testen van ICT-systemen, het bewaken van de kwaliteit in ICT-projecten en het verbeteren van prestaties van ICT-organisaties. Automatiseringssystemen worden steeds complexer en kritischer. Ook uw organisatie kan zich niet meer veroorloven systemen of applicaties in productie te nemen die fouten bevatten. In het voortraject van ICT-projecten wordt de kwaliteit van het uiteindelijke informatiesysteem bepaald. Bij het opstellen en managen van requirements kunnen wij u ondersteunen. Quality Awareness maakt inzichtelijk welke bedrijfsrisicos een opdrachtgever loopt en adviseert welke maatregelen en vervolgacties moeten worden genomen. Efficiënter testen bespaart kosten De kwaliteit blijft gewaarborgd, terwijl de opdrachtgever beter wordt bediend. Nog altijd wordt meer dan driekwart van de software te laat, boven de begroting of van onvoldoende kwaliteit afge...

Enschede (Overijssel)
Waarom kiezen voor SuperHosting4You? SuperHosting4You kan uw Hosting verzorgen. Uw website zolang mogelijk online. Daar zorgen wij voor. Professionaliteit en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gaan we hier alles aan doen om dit zo te houden. Dat is onze eerste garantie en daar kunt u 100% van op aan. Uw website 24 uur per dag online. Wij zijn een hosting bedrijf. We nemen uptime en het houden van uw websites online. We doen alles dat mogelijk is om uw website online te zetten en te houden. We controleren dagelijks of dat alles soepel werkt. Dat is onze tweede garantie en daar kunt u 100% van op aan.

Enschede (Overijssel)
Allround ICT Dienstverlener, tot 50 werkplekken. SBS 2011, Windows 7, Apple OSX, Exchange mail, Online backup, Cloud diensten, Thuiswerk plekken, Hosting, Systeembeheer.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019