Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Systeembeheerders in Groningen

Systeembeheerder in Groningen nodig?
Met ruim 700 aangesloten systeembeheerders vindt u altijd de systeembeheerder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de systeembeheerder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Groningen (Groningen)
MagmaVerandermanagement is in 2007 opgericht door Jolanda Coenen, een inspirerende persoonlijkheid met een passie voor mensen en veranderingen in organisaties. Naast een HBO-opleiding marketing en een WO-opleiding Cultuur, Organisatie en Management beschikt Jolanda over meerdere licenties op het gebied van veranderingen: Insights, Human Synergistics, Barrett, Kernkwaliteiten, MDI. Zij houdt zich al ruim 15 jaar bezig met veranderingen in de context van organisaties. Jolanda heeft zich met name verdiept in de rol van cultuur in organisaties en het begeleiden van organisatieontwikkeling en talentontwikkeling bij veranderingen.

Groningen (Groningen)
Meer met internet biedt ondernemers een kans om op eenvoudige wijze meer omzet uit hun online activiteiten te genereren. Meer met internet ontwikkeld voor ondernemers professionele websites en webshops met een standaard format. Dit format is aanpasbaar zodat de huisstijl van het bedrijf wordt geëtaleerd en de ondernemer zelf de website en -shop eenvoudig kan inrichten en onderhouden. Daarnaast kan meer met internet de ondernemer ondersteunen met het optimaliseren van de vindbaarheid op internet (SEO). Kijk op www.zilvercms.nl voor ons eigen ontwikkeld gebruiksvriendelijke CMS systeem.

Groningen (Groningen)
StudentSearch bedient opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, die flexibele, goedkope en gespecialiseerde WO studenten zoeken. Wij streven ernaar middels onze speciaal samengestelde pools de beste match te maken. We werken met drie pools. StudentJuristen, StudentFiscalisten en StusentICT'ers. Bezoek onze site, www.studentsearch.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Groningen (Groningen)
Pandinus houdt zich m.n. bezig met architectuur en implementaties betreffende Microsoft producten. Tevens zeer ervaren trainer op het gebied van System Center en Azure. Projecten betreffen m.n. enterprise omgevingen of gelijkwaardige vraagstukken. Ook meerdere malen als expert (ingehuurd door Microsoft) op TechED etc bij de AskTheExpert opgetreden.

Groningen (Groningen)
Voor startende ondernemers, kleine ondernemingen, ZZP'er kan ik hun: website maken website onderhouden logo ontwerpen administratie aangifte klaar maken Dit alles tegen betaalbare tarieven

Groningen (Groningen)
PC Service Groningen, dienstverlening voor MKB. Levering van Hard- en software. Beheer van systemen en netwerken. Ook voor uw ICT Vraagstukken.Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019