Home > Bedrijvengids > Tekstschrijver > Groningen > BusinessSteps 4 Ondernemers / Tekstbureau

BusinessSteps 4 Ondernemers / Tekstbureau

Groningen (Groningen) - vakgebied Tekst-vertaling
BusinessSteps 4 Ondernemers / Tekstbureau
Business Steps 4 Ondernemers is een internet marketingbureau en tekstbureau voor bedrijven en ondernemers. Wij gespecialiseerd in SEO websiteoptimalisatie, professionele webteksten, juridische teksten en marketinggerichte webteksten.

Als (SEO) tekstschrijver ontwerp en redigeer ik diverse teksten voor websites, brochures, flyers, (acquisitie)brieven, nieuwsbrieven en blogs. Ik speel graag met woorden, bedenk pakkende slogans, aansprekende pitches en weet de lezer te prikkelen om actie te ondernemen.

Gezien mijn expertise op het gebied van personal- en corporate branding, zal ik ook altijd bekijken hoe u zich met uw bedrijf zo goed mogelijk profileert en onderscheidt. Dit neem ik als rode draad mee in de (web)teksten. U wilt uw bedrijf toch ook zo goed mogelijk onderscheiden van uw concurrenten?

Ik denk en schrijf zowel marketing- als commercieel gericht. Daarbij verplaats ik mij altijd heel goed in uw doelgroep, zodat ik snel aanvoel welke teksten uw klanten wel of niet zullen aanspreken. Ik hecht ook veel waarde aan klantgerichtheid en doelgroep gerichtheid. In combinatie met een marktgerichte focus weet ik altijd de juiste vertaalslag te maken van uw bedrijf naar uw doelgroep.

Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, ben ik van vele markten thuis, heb een scherp inzicht in (commerciële- en marketinggerichte) teksten, maar ook voor het opstellen en redigeren van zakelijke- en juridische teksten, brochures, verslagen en andere stukken. Waar andere mensen het moeilijk vinden om de juiste woorden te kiezen om sterke teksten te schrijven, is dit één van mijn talenten die ik dan ook graag inzet als vindingrijke tekstschrijver.
Op zoek naar een goede en betaalbare tekstschrijver?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
BusinessSteps 4 Ondernemers / Tekstbureau
Vakgebied: Tekst-vertaling

Adres
Sloep 230 Hoorn
9732 CN Groningen (Groningen)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019