Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Assen

Tekstschrijver in Assen nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
BonosMedia=Jan Dekker Jan Dekker begon zijn journalistieke carrière begin jaren '90 als columnist bij het politieke tijdschrift Recht voor Allen. Hij werkte daarna voor een popmuziekblad, diverse tijdschriften en NieuwsTV. In zijn vrije tijd presenteerde hij festivals en trad op als gespreksleider bij discussieavonden. Ook was hij een seizoen lang hoorspelacteur. In 2003 voltooide hij de School voor de Journalistiek in Zwolle. Tijdens zijn studie werkte hij voor een dagblad, huis-aan-huisbladen, een regionale omroep en de Kabelkrant. Na zijn journalistieke carrière verkoos hij het communicatievak en werkte bij gemeenten en de rijksoverheid, onder meer als persvoorlichter. In december 2006 richtte hij zijn eigen bureau op: Bonos Tekst&Communicatie, later BonosMedia. Hij schreef voor websites en tijdschriften en gaf mediatrainingen voor volksvertegenwoordigers. Door jarenlange ervaring is BonosMedia gespeciali...

Assen (Drenthe)
Meer dan tien jaar ervaring als corrector/redacteur met het redigeren van teksten. In bezit van vakdiploma Boek- en Media Academy (Bureauredacteur) en diploma Midden Management en Secretaresse. Ik werk als freelancer (geen bedrijf), wel in bezit van VAR.

Assen (Drenthe)
Allround freelance tekstschrijver van onder andere brochures, redactionele artikelen, advertenties, beleidsrapportages, jaarverslagen en SEO teksten. Tevens webdesign.

Assen (Drenthe)
Opgericht inseptember 2010. Kijkt teksten na op b.v. taal-, schrijffouten en zinsopbouw.

Assen (Drenthe)
Teksten schrijven en eventueel corrigeerwerk.Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022