Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Deventer

Tekstschrijver in Deventer nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Deventer (Overijssel)
Ken je dat? Je bent al jaren aan het studeren maar iets staat je continu in de weg om vooruit te komen. Tijdens mijn incompany trainingen help ik je om vertrouwd te worden met de taal met gegarandeerd resultaat! Daarnaast bied ik zakelijke taalreizen naar Oxford en Cambridge aan die ideaal zijn om in korte tijd, intensief de taal te leren! Wat je nodig hebt is begeleiding en ondersteuning om vloeiend Engels te bereiken. Je wilt duidelijker en natuurlijker overkomen, je wilt elke conversatie kunnen volgen en aan deel kunnen nemen en die eerste e-mail kunnen schrijven zonder fouten. Meer mensen ontmoeten, rond de wereld reizen, zodat je meer mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Je hebt nu alle stukjes van de puzzel, je moet ze alleen nog op de juiste plek leggen. Mijn werk is jou te leren hoe dat te doen! Bedrijfstrainingen Engels Online trainingen met live chat begeleiding Via En...

Deventer (Overijssel)
Wij vertalen en schrijven wereldwijd. Textcase zorgt met een unieke SEO strategie voor online vindbaarheid in allerlei taalgebieden. Relevante interactie tot stand brengen en conversie verhogen in verschillende talen en culturen dat is waar we goed in zijn. We zijn een autoriteit op het gebied van webshop, social media en AdWords lokalisatie. Textcase is daarnaast gespecialiseerd in het vertalen, schrijven en opmaken van boeken. Wij produceren zo'n tweehonderd tot driehonderd boeken en e-books per jaar (hobby, zelfhulp, romans, reisgidsen, kookboeken, etc.) en zijn de vertaler van de bestseller trilogie Vijftig tinten van E.L. James. Bij Textcase geloven we in het creëren van hoogwaardige teksten ter verbetering van internationale communicatie we doen dit met inachtneming van cultuur, locatie en menselijkheid. We Bring Your Story to the Other Side of the World, Translated, Localised, Optimised

Deventer (Overijssel)
Functioneel Wit is in 2008 opgericht en sindsdien gevestigd in het Overijsselse Deventer. Wat startte als freelancepraktijk is in enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardig redactiebureau. Het schrijven van kwalitatief goede teksten, altijd toegespitst op de doelgroep, daar was het ons in eerste instantie vooral om te doen. En dat is nog altijd een belangrijk onderdeel van ons bestaan. Maar inmiddels doen wij meer. Met een team van creatieven verzorgen wij complete uitgaven on- en offline en staan wij opdrachtgevers bij met advies. Advies over hoe een journalistiek of zakelijk medium beter te maken, maar ook over hoe een bedrijf of instelling zich het beste kan neerzetten in de markt. Communicatie via het geschreven woord, dat is onze voornaamste kwaliteit.

Deventer (Overijssel)
Hoi ik ben Jet! Ik ben een enthousiaste harde werker. Ik houd van alles dat met de Engelse taal, cultuur en landschap te maken heeft en heb hier voor doorgeleerd. Ik heb mijn studie Engelse taal en cultuur afgerond aan de HU en heb op Cambridge University British English gestudeerd. Ik heb een inspirerende nooit stilstaande geest en leef met het goede gevoel! Alles wat ik doe, doe ik omdat ik denk dat het nuttig is. Dus geef ik advies, of zoals sommigen het noemen, ongevraagde bemoeienis, dan doe ik dit vanuit mijn professionele standpunt en met het doel mensen verder te brengen! Dit ben ik en ik ga graag met jou de uitdaging aan jouw Engelse talenkennis naar een hoger level te brengen. Ook bedrijven zijn bij mij aan het goede adres!

Deventer (Overijssel)
Mijn bedrijf GOEnglish is een combinatie van het aanbieden van cursussen en trainingen in de Engelse taal, het vertalen van allerlei soorten werken van het Nederlands naar het Engels en andersom. Daarnaast schrijven wij teksten voor websites, boeken en brochures. Voorbeelde van webteksten vind je op www.atraveo.nl www.HR.nl www.reisspecialist.nl www.expedia.nl Voorbeelden van websites die door mij gebouwd zijn zijn : www.goenglish.nl www.britishteashop.nl www.sapphire-mediation.nl www.vx.nl www.reisspecialist.nl Ik werk op projectbasis en zal u een offerte sturen van de door mij totaal berekende kosten en tijdsduur. Laten we samen zaken doen. Harriette de Vries

Deventer (Overijssel)
Verine van Tol zit ruim tien jaar in het tekstschrijversvak. Ze heeft als bedrijfsjournalist en (eind)redacteur gewerkt bij de gemeente Groningen, de gemeente Amsterdam en het Deventer Ziekenhuis. Daarnaast deed ze freelance schrijfopdrachten voor diverse opdrachtgevers in de profit en non- profit sector. In 2010 heeft ze haar baan in loondienst opgezegd om haar eigen bureau op te richten: VvT Tekstproducties. VvT Tekstproducties is gevestigd in Deventer. Vanuit deze centrale plek in het land bedient het bureau klanten uit heel Nederland.

Deventer (Overijssel)
Van der Weijden Teksten schrijft de tekst die u had willen schrijven. Dat begint met goed luisteren naar wat u ten diepste wilt bereiken met een folder, website, jaarverslag, mailing of persbericht. Ik werk sinds 2006 als zelfstandig tekstschrijver en redacteur. Ik redigeer en schrijf teksten in het Nederlands en Engels. Daarnaast notuleer ik en werk ik transcripties uit - uiteraard snel en foutloos. Meer weten? Beoordeel teksten van mijn hand in mijn portfolio: http://www.slimmeteksten.nl/?page_id=2

Bathmen (Overijssel)
Redactiebureau Lexafa. Ik heb bijna twintig jaar ervaring in het redigeren en creëren van tekst. In zowel wetenschappelijke (juridisch, fiscaal- en sociaalrechtelijke) publicaties als in educatieve uitgaven. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het voeren van de eindredactie van methodes voor het basisonderwijs (taal-, schrijf- en aardrijkskundemethode). Een half jaar geleden is mijn eerste boek verschenen. Onlangs ben ik begonnen als eindredacteur van het online magazine Urban chicks.

Deventer (Overijssel)
Het Beukenwoud is een eenmanszaak, met een poot begeleiding en zelfontplooiing en een poot vertaling. Ik, Elisabeth, heb als kind in Engeland de taal leren spreken tijdens vakanties en later tijdens cursussen en het samenwerken met Engelssprekende mensen. Ik ben dan ook met name een intuïtief vertaalster. Waar ik tijdens het vertalen het meest van geniet is hoe de woorden op een bepaald moment als vanzelf op hun plaats vallen en kijk aan: de vertaling staat op eigen benen.

Deventer (Overijssel)
FlinCC communicatie concepten is een fullservice tekst- en communicatie bureau, opgericht door journaliste Helen Zwiers en communicatiespecialiste Marcella Brouwer. Journalistieke & commerciële teksten, eindredactie, webteksten, public relations, vertalingen van en naar het Engels en meer verzorgen wij voor diverse grote opdrachtgevers.

Deventer (Overijssel)
FlinCC communicatie concepten is een fullservice tekst- en communicatie bureau, opgericht door journaliste Helen Zwiers en communicatiespecialiste Marcella Brouwer. Journalistieke & commerciële teksten, eindredactie, webteksten, public relations, vertalingen van en naar het Engels en meer verzorgen wij voor diverse grote opdrachtgevers.

Bathmen (Overijssel)
Voor diverse magazines schrijf ik columns, maak ik interviews (en fotografeer daarbij), dus ik kan een totaalproduct leveren. Daarbij corrigeer ik proefschriften (eventueel ook in het Engels) en officiële publicaties. Voor het kleinbedrijf verzorg ik formulieren als huurvoorwaarden etc. Allround, dus!

Schalkhaar (Overijssel)
Klink Communicatie verzorgt heldere communicatie in woord en beeld. Van puur tekst tot complete uitgaven op papier of op het web. Met een groot inlevingsvermogen in de doelgroep en creativiteit presenteert Klink uw boodschap helder en hoorbaar.

Deventer (Overijssel)
Beëdigd tolk, beëdigd vertaler, gediplomeerd congrestolk en gediplomeerd gerechtstolk en juridisch vertaler Engels. Lid van het Nederlands Genootschap Tolken en Vertalers. Voor meer informatie, zie WWW.ABBT.NL

Deventer (Overijssel)
Talent voor Teksten is een tekstbureau uit Deventer. Voor professionele teksten, vertalingen en website optimalisatie ben je bij mij aan het juiste adres.

Lettele (Overijssel)
Tekstbureau gespecialiseerd in maatschappelijke thema's: onderwijs, welzijn en zorg. Zie voor meer informatie www.eliseschouten.nl

Diepenveen (Overijssel)
Journalisten en historisch publiciste regionale geschiedenis vrouwengeschiedenis biografieen levensbeschrijvingen
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019