Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Dordrecht

Tekstschrijver in Dordrecht nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Dordrecht (Zuid-Holland)
Iedereen schrijft, niet iedereen is schrijver. Het team van Founding Language, bestaat uit schrijvers in hart en nieren. Al ruim vijf jaar leveren wij hoogwaardige, overtuigende, creatieve en vooral doeltreffende teksten voor websites, SEO campagnes, rapportages, whitepapers en meer.Samen met ons zusterbedrijf Founding Translate, het beste vertaalbureau van Nederland, zetten wij passie voor ons vak en de drang naar perfectie om in concrete, betaalbare en toepasbare resultaten.Door de jaren heen schreven wij voor multinationals, landelijke overheden en grote online platformen; maar ook voor nieuwe start-ups, jonge bedrijven en toekomstige initiatieven. Onze kennis van marketing, digitale techniek, CMS systemen en (internationaal) ondernemen, zorgen ervoor dat wij uw grotere geheel begrijpen en juist dat om kunnen zetten in resultaat.Onze website teksten motiveren tot conversie, SEO teksten hebben een perfecte balans tussen vindbaarheid e...

Dordrecht (Zuid-Holland)
NeytAndText schrijft journalistieke en wervende teksten voor de profit- en non-profitsector. Het tekstbureau ontwikkelt concepten, geeft advies en voert de eindredactie van periodieken. NeytAndText garandeert: - korte, doelgerichte teksten; - kwaliteit; - flexibiliteit; - duidelijkheid. U kunt bij NeytAndText terecht voor: - concept en advies; - interviews; - corporate brochures en folders; - jaarverslagen; - webteksten; - reportages, interviews, achtergrondverhalen, berichten; - persberichten; - brieven; - redigeerwerk; - eindredactie; - correcties. Oprichter van NeytAndText, Martin Neyt, heeft meer dan tien jaar ervaring als journalist en tekstschrijver. Na afronding van zijn HBO-opleiding Journalistiek schreef onder meer voor De Telegraaf en Dagblad De Dordtenaar. Ook werkte hij zes jaar als bladmanager, eindredacteur en tekstschrijver bij een middelgroot reclamebureau. NeytAndText besta...

Dordrecht (Zuid-Holland)
Founding Translate is een adviesbureau voor meertalige communicatie voor internationale ondernemingen. Onze core business is het redigeren, vertalen en lokaliseren van bedrijfsteksten in elke mogelijke taal. Hoewel het taalkundige natuurlijk een belangrijk onderdeel is van ons werk, bekijken wij onze taken vanuit de doelstellingen van onze klant: wat is het doel van de tekst? Wie moet overtuigd worden? Hoe zorgen wij ervoor dat uw boodschap en kracht ook in andere talen krachtig overkomt? Door uitsluitend te werken voor het bedrijfsleven, met een team dat zelf ruime internationale handelservaring heeft, zijn onze processen volledig ingericht op uw zakelijke doelstellingen. Wij geven advies, denken mee, en gaan met uw teksten om alsof het de onze zijn. Onze klanten waarderen onze inspanningen hierdoor bijzonder en vertrekken in de regel nooit meer zodra ze eenmaal kennis hebben gemaakt met onze dienstverlening. Al ruim tien jaar ma...

Dordrecht (Zuid-Holland)
Schrijf je wijs houdt zich bezig met het (zelf laten) schrijven van creatieve teksten. Schrijf je wijs ontleent haar naam aan de cursus Luisteren naar je pen. Een cursus die zich richt op vrouwen die op creatieve wijze hun eigen belevingswereld in kaart willen brengen. Doel van de cursus is vrouwen op weg te helpen naar fragmenten van hun eigen verhaal. In Luisteren naar je pen krijgen de cursisten handvatten aangereikt om inzicht te krijgen in wat hen echt bezig houdt en om dat vervolgens op papier te zetten. Inspirerend en overzichtelijk! Schrijf je wijs levert in zeer brede zin ook diensten op het gebied van tekst en taal. Wel graag met de focus op mensen (en wat hen beweegt). Maatwerk afgestemd op de betreffende doelgroep, maar altijd helder, toegankelijk en professioneel. Kortom: wie op zoek is naar een creatieve pen is bij Schrijf je wijs altijd aan het goede adres!

Dordrecht (Zuid-Holland)
Omschrijving van Tint Tekstbureau: Hoe verwoordt u uw boodschap, zodat deze luid en duidelijk overkomt? Verzeker uzelf van een sterke en foutloze tekst die de boodschap overbrengt. Tint Tekstbureau helpt u graag bij dit proces. Kiest u zelf uit de mogelijkheden: - corrigeren - redigeren - schrijven van nieuwe teksten - herschrijven van bestaande teksten. Tint Tekstbureau creëert effectieve en betrouwbare oplossingen voor uw tekstuele uitdagingen. Onze tekstschrijvers schrijven met creatieve pen en weten op uitstekende wijze in te spelen op uw wensen. U krijgt op maat gemaakte teksten voor uw organisatie, uw doelstellingen en uw doelgroep.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Zoals op de website te zien, is Schriftmark zeer veelzijdig. Het bedenken van concepten voor websites. Het maken van reclames. Fotografie. Journalistiek. Implementatie van social media. Copywriting. Het geven van trainingen aan redacties van magazines over inhoud en schrijfstijl. En bovendien een overtuiging van milieubewustheid en dat proberen aan ondernemers over te brengen zodat er niet wekelijks een cellofaantje met weer 30 folders op de deurmat komt te liggen. In dit digitale tijdperk moet een grote reductie van reclamepapier te realiseren zijn. Daarbij komt als extra en grotendeels uit liefhebberij historisch onderzoek. Specialisatie WO II

Dordrecht (Zuid-Holland)
Tekstbureau Stevig Taaltje schrijft voornamelijk journalistieke en commerciële teksten. Hierbij levert de opdrachtgever informatie aan en ga ik aan de slag om er een goede tekst van te maken. Heb je zelf al gepuzzeld met tekst maar kom je er niet helemaal uit? Of twijfel je over opbouw, stijl of spelling? Geen zorgen, ik werp er graag een blik op en maak er met veel plezier een mooie, leesbare tekst van. Van oorsprong ben ik een nieuwsgierige journaliste, dus ik pak graag diverse onderwerpen aan!

Dordrecht (Zuid-Holland)
Freelance journalist met als specialisaties cultuurhistorie, fotografie, natuurlijke en sociale historie, geschreven portretten van mensen, cursussen journalistiek, kinderverhalen. Journalistieke genres: interview, reportage en achtergrondartikelen. Opdrachtgevers: NRC Handelsblad, Trouw, National Geographic Magazine, Focus Fotomedia, Straatmagazine, gemeente Dordrecht, Waterschap Hollandse Delta en diverse uitgeverijen (De Geus, Thoth, Diepenmaat, Focus, Scriptum)

Dordrecht (Zuid-Holland)
Beëdigd tolk/vertaler Spaans-Catalaans-Nederlands, gespecialiseerd in juridische en zakelijke documenten. Veel vertaalervaring met (notariële) aktes, contracten, gerechtelijke stukken, processen-verbaal en websites. Tolk bij rechtszaken, passeren van notariële aktes, vergaderingen, bedrijfsbezoeken, etc.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Wat ik ook schrijf, altijd streef ik naar helder en toegankelijk taalgebruik. U kunt bij mij terecht voor nieuwsbrieven, blogs of andere webteksten, advertorials, journalistieke artikelen, persberichten, beleidsstukken. Daarnaast ook voor het redigeren, corrigeren of beoordelen van teksten.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Ik combineer ruime ervaring als schrijvend journalist en hoofd/eindredacteur met een professionele beheersing van de Spaanse taal. Ideaal voor: -interim redactieopdrachten, ook internationaal -journalistieke projecten in Spanje of Zuid-Amerika -snel en vakkundig journalistiek vertaalwerk.

Dordrecht (Zuid-Holland)
Als freelance tekstschrijver schrijf en redigeer ik Nederlandse teksten voor particulieren en ondernemers. Het betreft dan onder meer (SEO) webteksten, content voor (online) marketingdoeleinden, scripties, (sport)verslagen en algemeen redactioneel werk.

Dordrecht (Zuid-Holland)
EmoWorks kan vertalingen voor u verrichten van voornamelijk zakelijke teksten en korte teksten voor boeken, e-books en andere publicaties. Nederlands -Engels of Engels-Nederlands

Dordrecht (Zuid-Holland)

Dordrecht (Zuid-Holland)

Dordrecht (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022