Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Emmen

Tekstschrijver in Emmen nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
Jij hebt een business en je bent gebonden aan het schrijven van teksten. Denk hierbij aan presentaties, nieuwsbrieven, webteksten en berichten op social media. Deze teksten gaan richting jouw (potentiële) klanten en moeten er dus gelikt uitzien. Dus geen spelfouten, verkeerde interpunctie en dat soort fratsen. Ken je van die mensen die 24/7 met een rode pen in hun borstzak lopen, klaar om spelfouten te bespeuren in teksten om hen heen? Of van die mensen die anderen erop wijzen dat ze d's en t's verkeerd gebruiken en zuchten bij zinnen als "ik kan dat beter als jou"? Je noemt ze taalnazi's en ik zou er zomaar eentje kunnen zijn ;) Laat mij je helpen om je teksten perfect te krijgen! Ik zal mijn rode pen thuislaten ;)

Emmen (Drenthe)
Veel bedrijven zien tekstschrijven als iets dat ze "er wel even bij doen". Vaak wordt vergeten dat de tijd die men er zelf in steekt ook geld kost. Belangrijker is misschien nog wel dat de boodschap verloren gaat. Een tekst schrijven voor het internet is iets anders dan een nieuwsbericht schrijven. Tekstschrijven is een vak. Schakel Tekstbureau Sterk in Taal in voor al uw tekstopdrachten. Of het nu schrijven, herschrijven, corrigeren, redigeren of vertalen is.

Emmer-Compascuum (Drenthe)
Als je er zelf geen woorden voor hebt... dan help ik je graag. Ik schrijf allerlei soorten teksten, variërend van one-liners, gedichten, speeches tot zakelijke teksten en alles wat daar tussen zit. Wil je je levensverhaal op papier, of je hebt een methode uitgedacht en je bent niet zo vlot met de pen, dan kan ik je hierbij van dienst zijn. Jij levert de informatie aan en ik schrijf de tekst voor je. Daarnaast corrigeer ik ook teksten.

Emmen (Drenthe)
Tekstcheck corrigeert, redigeert en vertaalt onder andere persberichten, mailings, rapporten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, folders, brochures en webteksten. De vertalingen die Tekstcheck verzorgt zijn vanuit het Duits, Engels en Frans in het Nederlands. Specialisaties: optiek, mode, meubelen, sport, gastronomie, (technische) handleidingen.

Emmen (Drenthe)
Mijn specialisme is het redigeren van teksten. Bij het redigeren zijn mijn uitgangspunten: de doelgroep, de boodschap, de opbouw en natuurlijk correct taalgebruik. Deze specialisatie heb ik in de loop van de tijd verdiept. Zo heb ik begin 2013 een opleiding voor schrijven van webteksten en reclame afgerond.

Emmen (Drenthe)
Vertaalbureau.co is een modern en voordelig vertaalbureau dat zeer goede vertalingen levert voor een scherp tarief. Ons credo is de laagste prijs voor perfectie. Wij geven dan ook een unieke garantie op ons vertaalwerk. Voor meer informatie zie www.vertaalbureau.co/vertaalbureau-met-garantie.

Emmen (Drenthe)
Als journalist jarenlange ervaring met interviews en het weergeven in tal van tekstvormen. Van speech tot webtekst, van persbericht tot nieuwsartikel. Met Duits als tweede taal ook actief als tekstschrijver en adviseur voor Duitse bedrijven, die zich op de Nederlandse markt (gaan) begeven.

Emmen (Drenthe)
Vertaalbureau voor al uw vertalingen van/naar Russisch, Oekraïens, Wit-Russisch, Pools, Tsjechisch, Slowaaks, Sloveens, Roemeens, Bulgaars, Servisch, Kroatisch. Ook beëdigd. Ook in combinatie met Engels en Duits.

Emmen (Drenthe)
Persoonlijkheid, loyaliteit en effectiviteit op het gebied van marketingcommunicatie en uitgebreide vertalingen van Nederlands naar Duits. Neem gerust contact op.

Emmen (Drenthe)
Tekstcheck verzorgt vertalingen vanuit het Engels, Duits en Frans in het Nederlands.

Emmen (Drenthe)
Vertalingen Deens-Nederlands, Nederlands-Deens

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023