Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Enschede

Tekstschrijver in Enschede nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Enschede (Overijssel)
U bent hier op het goede adres voor een vlotgeschreven, heldere tekst voor om het even wat: een persbericht, een nieuwsbrief, webteksten, een artikel voor het personeelsblad, etc. Een met zorg geschreven tekst bezit eigenheid en sfeer en is helder. Alledrie zijn dat, in mijn ogen, kenmerken van een goede, frisse communicatie. Ik ben Ingrid Timmermans, een opgeleid journalist met ervaring in de radio- en schrijvende journalistiek. Bovendien heb ik pr-werk verricht voor twee theaters. Ik ben erg nieuwsgierig en houd van de omgang met allerlei soorten mensen. Ik ben nuchter en kan tegelijkertijd ook hele speelse bochten nemen als een opdracht dat vereist. Beschouwen en ordenen zijn mijn specialiteit. Ik houd van taal, heldere taal vooral. Geen mooischrijverij.

Enschede (Overijssel)
Ik ben een professionele tekstschrijver en richt ik me op het schrijven van aantrekkelijke teksten die makkelijk op Google en andere zoekmachines te vinden zijn. Ik werk zeer zelfstandig en nauwkeurig en hou me dagelijks bezig met SEO. Ik heb mijn eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in het schrijven van waardevolle content. De teksten die ik schrijf komen op website van bedrijven en organisaties uit verschillende branches terecht. Zo heb ik bijvoorbeeld geschreven over auto's, webhosting, smart homes, kleding, fietsen, video games en over verscheidene andere technologische diensten en producten. Mijn werk omvat onder andere blogs, artikelen met uitleg en tips, landing pages, wervende teksten en productbeschrijvingen.

Enschede (Overijssel)
The Infozone is het juiste adres voor Nederlandse bedrijven en particulieren welke gebruik willen maken van verschillende diensten op het gebied van Nederlands- Bulgaarse betrekkingen. U kunt hierbij denken aan: Marktonderzoek en bemiddeling zowel in Nederland als in Bulgarije, een schakel tussen werkgever en werknemers, tolk- vertaaldiensten en cultuur- en reisadvies. Wij bieden voor particulieren en bedrijven tolk- en vertaaldiensten aan. Naast de taalbarrière zijn er vaak culturele verschillen tussen u en uw gesprekspartner. Wij overbruggen niet alleen de woorden maar interpreteren ook de cultuur. U kunt uw documenten mailen, scannen, of per post versturen en wij zullen het voor u vertalen.

Enschede (Overijssel)
Het bedenken en in overleg met opdrachtgevers uitvoeren van communicatieplannen (m.n. internet), gericht op de non-profit sector en ZZP'ers. Specialisatie hier is het conceptueel denken. Het geven van cursussen en trainingen op het gebied van mondelinge communicatie in het kader van Natuurlijk Werken. Dit in samenwerking met Albertien 't Hoen, trainer en coacht (http://www.werknatuurlijk.nl) Het bedenken en schrijven van lesmateriaal en toetsen op het gebied van handel, verkoop en bedrijfseconomie voor het voortgezet en middelbaar onderwijs

Enschede (Overijssel)
Na jaren als corrector bij Notuleerservice Nederland gewerkt te hebben, ben ik in 2010 voor mezelf begonnen als het Taalbaken. Het Taalbaken zet uw offertes, onderzoeksrapporten, voorlichtingsmateriaal of website snel en deskundig om in correct Nederlands. U kunt zich op de inhoud concentreren; het Taalbaken let op de taalkundige details.

Enschede (Overijssel)
Krivaja Translations is een eenmansbedrijf, gespecialiseerd in het vertalen van technische en wetenschappelijke teksten vanuit diverse talen naar Nederlands of Engels. Overige informatie, zoals een overzicht van alle grote projecten en een cv, is te vinden op de website, www.krivaja.nl.

Enschede (Overijssel)
Vanuit HoboArt richt ik me op het schrijven van filmscripts voor de Amerikaanse markt, maar ik schrijf ook graag artikelen en andersoortig materiaal. Filmscripts schrijf ik sinds 2005, waarbij ik ook goed gebruik maak van proeflezers. Sinds 2008 sta ik ook ingeschreven bij de KvK.

Enschede (Overijssel)
Vertaalbureau Perfect is een vertaalbureau dat vertaalt naar meer dan 36 talen. Het vertaalbureau is als één van de weinige zowel ISO9001:2008 als NEN-EN 15038 gecertificeerd, waardoor de kwaliteit van uw vertaling gegarandeerd kan worden.

Enschede (Overijssel)
MBC Vertalingen is jong en dynamisch vertaalbureau met een Spaans native speaker als eigenaar. Allerlei teksten worden vertaald alsmede wordt er bij minimale groepen van 5 personen taalles gegeven.

Enschede (Overijssel)
Van Hest Consultancy is uw betrouwbare partner in zakelijk advies. Voor al uw vraagstukken met een financiële of bedrijfseconomische inslag en voor de bouw van uw website.

Enschede (Overijssel)
Gespecialiseerd in juridische en technische vertalingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands

Enschede (Overijssel)
Kijk voor meer informatie op www.vertaalbureau-perfect.nl

Enschede (Overijssel)
Enschede
Enschede (Overijssel)
Enschede (Overijssel)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022