Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Haarlemmermeer

Tekstschrijver in Haarlemmermeer nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Hoofddorp (Noord-Holland)
Ik ben een schrijvende onderneemster op freelance basis. Mijn specialisatie is schrijven over alles wat met reizen te heeft. Dit beschouw ik dan ook als mijn niche. Maar uiteraard heb ik affiniteit met meerdere onderwerpen/branches en schrijf ik graag over elk ander onderwerp. Ik verdiep mij voor 200% in het betreffende onderwerp om zo uitstekende artikelen af te leveren. Mijn doel is om de lezer te enthousiasmeren en te inspireren met de juiste tone of voice. Ik ga net zolang door tot de tekst pakkend genoeg is qua ijzersterke content. Kijk op mijn website: www.lauragraichen.nl en zie of wij bij elkaar passen!

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
'heldervoelende' tekstschrijver met zowel journalistieke als commerciële schrijfervaring. Combineert sfeer- en taalgevoel met interesse in economie en financiën. Opleiding: zowel HBO journalistiek als nima marketing A. heeft doelgroepgericht schrijven goed onder de knie. Ervaring in het schrijven voor kranten (Haarlems Dagblad), magazines (Talkies, Tulp, 3igenzinnig), ondernemersbladen, reclamebureaus en bedrijven (KvK) (copywriting) en stichtingen (Buddy Netwerk, Richard Krajicek Foundation). Kijk voor voorbeelden eens in de portfolio op mijn website

Hoofddorp (Noord-Holland)
Vertaalwerkzaamheden worden in goed overleg met de klant uitgevoerd waarbij duidelijke afspraken wat betreft wederzijdse verwachtingen van beide partijen duidelijk en transparant centraal staat. Vertaalwerkzaamheden worden in de volgende talen uitgevoerd: Engels (native speaker) Nederlands Spaans en eventueel op verzoek Papiamento / Papiaments Ingeschreven bij diverse vertaalbureaus en vele opdrachten uitgevoerd met tot grote tevredenheid van de klant. Motto: Satisfaction Guaranteed!

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
BvS Media is gespecialiseerd in journalistieke teksten in alle vormen en maten gericht op uw specifieke doelgroep. Belinda van Steijn levert snel en vakkundig artikelen, webteksten, persberichten en nieuwsbrieven. U kunt bij BvS Media ook terecht voor een schrijf- of mediatraining. Belinda van Steijn werkt al 30 jaar voor regionale, landelijke en internationale media en bedrijven in Nederland. In 2013 startte ze haar eigen bedrijf.

Hoofddorp (Noord-Holland)
DLVR is een online performance agency. Als internet bureau helpen we onze opdrachtgevers met het behalen van hun online doelstellingen. Uitgebreide kennis van zowel de inhoud als de uitvoering van online marketingactiviteiten is hiervoor van groot belang. Door onze ervaring in online strategie, projectorganisatie en performance management zijn wij in staat om een positieve return on investment voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Ik heb ruim 10 jaar ervaring in marketing en marketingcommunicatie bij verschillende bedrijven en multinationals. Heb veel brochures ontworpen en commerciële teksten geschreven, zowel voor e-mail campagnes, websites, nieuwsbrieven, brochures, print advertenties, en meer. Ik werk snel en professioneel. Alle ontwerpen worden in Photoshop CS5 (InDesign, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, etc.) gemaakt en aangeleverd.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Na jaren in dienstverband te hebben gewerkt heb ik Executive Assistance opgericht. Ik ben pro-actief, gedreven, sociaal en ben in staat het niveau van het secretariaat naar een hoger level te tillen. Alle secretariele taken ben ik mij eigen, waaronder notuleren, uitwerken notulen, vertalingen, administratieve werkzaamheden, organiseren van bijeenkomsten, hei/bosdagen en partijen.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Jarenlang als financieel expert (administrateur en controller) in een Nederlands / Engelse omgeving gewerkt. Ik wil graag mijn Engels-Nederlands bijhouden en daarom Puur omdat ik het leuk en leerzaam vind. Ook kennis van Duits, wil echter met vertalingen uit Engels naar Nederlands beginnen.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
BvS Media is een communicatiebedrijf dat gespecialiseerd is in journalistieke teksten. Ik heb veel journalistieke ervaring opgedaan bij kranten, tijdschriften, omroepen en websites. U kunt mij inhuren als tekstschrijver of als redactiemedewerker.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Wij leveren vertaal en IT Services zoals het ontwerpen en bouwen van websites en mobiele apps. Tevens vertalen wij graag uw website, brochure, app of andere documenten. Vertalingen worden altijd uitgevoerd door native speakers.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Tekstschrijven, communicatieadvies en pr. Ruime ervaring met het maken en redigeren van webteksten en boeken, interviews en artikelen, huisstijl, journalistiek onderzoek en publiciteit.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Ik werk alleen, zelfstandig en ben gedesinteresseerd om teksten ten vertalen in: Portugees (BR of PT), Engels en Nederlands.

Zwanenburg (Noord-Holland)
Ik werk freelance onder een VAR-verklaring en heb veel ervaring met het schrijven van (Googlevriendelijke) webcontent.

Hoofddorp (Noord-Holland)
In januari 2019 ben ik gecertificeerd tot freelance corrector, proeflezer en tekstschrijver.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Ervaring binnen vertalen tussen Noors, Engels en Nederlands en ondertitel werk.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Vertaalbureau

Hoofddorp (Noord-Holland)
detachering


Nieuw Vennep (Noord-Holland)


Nieuw Vennep (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022