Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Helmond

Tekstschrijver in Helmond nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Helmond (Noord-Brabant)
Wat doet Joef? Schrijven kan (bijna) iedereen. Toch is het schrijven van een goede tekst een vak apart. Ik vergelijk een goede tekst vaak met een muziekstuk; het moet een prettig lopend en goed opgebouwd geheel zijn om het publiek van het begin tot het eind geboeid te houden. Met een pakkend begin trek je de aandacht waarna het zaak is die vast te houden met lekker in het gehoor liggende passages. Door een spetterende finale en een mooi slotakkoord ben je ervan verzekerd dat je stuk blijft hangen bij je publiek. Voor het schrijven van een muziekstuk moet je bij een componist of arrangeur zijn. Voor het schrijven van een goede tekst kun je terecht bij Joef taal&tekst. Schrijven; Joef schrijft in overleg en samenspraak met jou de complete tekst voor een folder, tijdschrift, brochure of website. Ook voor het afnemen en uitwerken van een interview of het schrijven van persberichten en mailings kun je bij Joef terecht. Herschrijve...

Helmond (Noord-Brabant)
Wat anderen over Aldi van Lierop zeggen: "Enthousiast, open, respectvol, betrokken, schrijft compact en toegankelijk, formuleert zorgvuldig, raakt de juiste snaar." Uw beleid, plannen, informatie of een persoonlijk verhaal in klare taal verwoord. Voor bijvoorbeeld uw personeelsblad, corporate magazine, nieuwsbrief, beleidsplan, (publieks)jaarverslag, persbericht, brochure of website. Aldi van Lierop schrijft... nieuwe teksten en redigeert teksten die door anderen geschreven zijn. In het Nederlands en het Engels. Op basis van interviews, eigen onderzoek en aangeleverde informatie. Als communicatieadviseur en perswoordvoerder van het Elkerliek ziekenhuis (Helmond-Deurne), Stichting Alertis (Berenbos Rhenen) en gemeente Lelystad heb ik heel wat plannen, boodschappen en verhalen helder en tactisch verwoord. Doelgericht en met oog voor de belangen van zowel de verteller als de lezer.

Helmond (Noord-Brabant)
Vertaal-, tolk- en communicatiediensten voor instellingen, bedrijven en particulieren. Taalcombinaties: Engels-Russisch, Nederlands-Russisch v.v. Brede ervaring in o.a. toerisme, beveiliging, voedselverwerking, onderhandelingen en begeleiden van gezelschappen op (zaken)reis. Ik vertaal marketing- en business gerelateerde teksten, juridische stukken, folders, brochures, websites en literatuur. Lid van NGTV, geregistreerd in het Rbtv (3950). Ik denk met u mee en zorg voor perfecte communicatie!

Helmond (Noord-Brabant)
Jarenlange ervaring in automotive branche en (digitale) textieldruk in zowel technisch, promotioneel als commercieel gebied in binnen en buitendienstfuncties. Gezondheidsreden nopen mij nu tot thuiswerk waardoor ik mij kandidaat stel voor de functie van vertaler Frans Nederlands, Engels Nederlands en Nederlands Engels.

Helmond (Noord-Brabant)
Negenendertig is een communicatiebureau met pit. Als communicatieadviseur heb ik een passie voor tekstschrijven. Een goede combinatie omdat ik behalve schrijf ook mee denk in het communicatieproces. Waarom Negenendertig? Gewoon, omdat het tijd was voor iets anders.

Helmond (Noord-Brabant)
Na 20 jaar in de journalistiek (voor het grootste deel als redacteur bij de Volkskrant) in 1999 voor mezelf begonnen. Ben van alle markten thuis.

Helmond (Noord-Brabant)
Russisch-Nederlands-Engels beëdigde vertaler beëdigde gerechtstolk, congrestolk, gesprekstolk, fluistertolk;

Helmond (Noord-Brabant)
Freelance vertaler Freelance conversatielessen en basisgrammatica Talen; Nederlands, Spaans en Engels


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023