Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Middelburg

Tekstschrijver in Middelburg nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Middelburg (Zeeland)
Ieder mens, iedere organisatie heeft een verhaal. Het is een vak apart om dat verhaal goed te vertellen, de boodschap duidelijk over te brengen. Dat vak beheers ik. Schrijven doe je niet alleen met je handen. Het hoofd en het hart werken samen. De sfeer van een verhaal is belangrijk voor het begrip. Tekst is mijn passie: ik hou van het gepuzzel met woorden. Pas als het verhaal gemakkelijk is te lezen, ben ik tevreden. Juist in de eenvoud schuilt kracht. Ik bied mijn kennis en ervaring aan om uw verhaal in tekst om te zetten. In de vorm van een interview, een brochure, een reportage of een folder: ik schrijf uw verhaal op maat. Ik verzorg graag de eindredactie van al geschreven teksten, ik kan de drukwerkbegeleiding op me nemen, de contacten met vormgevers en fotografen onderhouden. Belangrijk is om samen te bekijken voor wie het verhaal is bedoeld en op welke manier u het wil vertellen: zakelijk, wervend of persoonlijk.

Middelburg (Zeeland)
ATMTRANSLATIONS.COM ATMTRANSLATIONS.NL (beëdigde) Juridische en Technische Vertalingen. Wij vertalen officiële documenten, akten, vonnissen, technische handleidingen, etc. Vertalingen worden uitgevoerd door professionele, technische vertalers (NATIVE SPEAKERS !) KLANTEN: notarissen, advocatenkantoren, overheidsinstanties (Waterschappen, Ministerie van Justitie & Buitenlandse zaken, rechtbanken, politie, bedrijven & particulieren. Technische vertalingen: Civiele techniek, werktuigbouw, chemische technologie, biotechnologie, procesindustrie, informatica, lucht - en ruimtevaartindustrie, e.a. Tolken: vrijwel alle talencombinaties !! 24 uurs service. Tevens: intensieve taalcursussen voor bedrijven + particulieren. Contact: Middelburg, NEDERLAND +31 (0) 638 665 269 ANTWERPEN, BELGIE +32 (0) 499 735 675 atmtranslations@zeelandnet.nl

Middelburg (Zeeland)
elizee cultuurprojecten is een freelance bureau in Middelburg dat staat voor eenvoud, inzicht en verbeeldingskracht. Ik verzorg projecten voor u op het gebied van tekst, organisatie, advies en administratie. Bijvoorbeeld als projectmanager, tekstschrijver of adviseur op cultureel gebied. Speciale interesses: communicatie, publiciteit, nieuwe media, marketing, organisatie, schrijven, redigeren, ghostwriting.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023