Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Westland

Tekstschrijver in Westland nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Wateringen (Zuid-Holland)
Creatief in communicatie, dat is waar mijn bedrijf voor staat. Communicatie kent vele vormen, maar het doel van goede communicatie is om de boodschap zo helder mogelijk over te brengen. Tekstschrijver Afhankelijk van het medium en de doelgroep dient de communicatie daarop te worden aangepast. Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd webteksten en SEO en doe ik mijn uiterste best om maximaal resultaat voor u te behalen. Vertaler Door het gebruik van internet is het bereik van bedrijven groter geworden. Steeds meer bedrijven voelen daarom de behoefte om de content van hun website ook in andere talen aan te bieden. Als vertaler ben ik gespecialiseerd in het Amerikaans-Engels en kan ik zonder problemen uw vertaling verzorgen. Naast het Amerikaans-Engels, beschik ik tevens over een netwerk om andere talen aan te bieden. IT Consultant Bent u op zoek naar advies of begeleiding m.b.t. het vernieuwen of het verder ontwikkel

Wateringen (Zuid-Holland)
Spelen met woorden om zo een interessante en begrijpelijke zin te vormen, keer op keer. Plak deze zinnen aan elkaar en het wordt een goed leesbare, informatieve tekst. Dit creatieve proces blijft hetzelfde of dat nu is voor een artikel in de krant, teksten voor een website of het maken van een persbericht. Zonder research komt er niets op papier. Door mij te verdiepen in een onderwerp of organisatie schrijf ik pakkende artikelen, zoals op de school van journalistiek geleerd. De opbouw is voor iedere vorm gelijk, kort en bondig en met een fantastische eerste zin!

Wateringen (Zuid-Holland)
Tekstbureau Blitz is opgericht in 2006 en in korte tijd uitgegroeid tot een breed gewaardeerde aanbieder van hoogwaardige tekstproducties. Naast een brede interesse en een gezonde nieuwsgierigheid is ons belangrijkste handelsmerk het vermogen om ons in te leven in de meest uiteenlopende onderwerpen. Gecombineerd met een bijzonder schrijftalent biedt dit onze opdrachtgevers de garantie dat hun boodschap op een boeiende en heldere manier over het voetlicht wordt gebracht. Blitz is aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

Honselersdijk (Zuid-Holland)
Een tekst met taalfouten komt onprofessioneel over. Om verzekerd te zijn van foutloos geschreven teksten kunt u uw website, (nieuws)brieven en andere mailings door mij laten nakijken en corrigeren op: - spelling (zijn de woorden goed geschreven); - grammatica (zijn de taalregels goed toegepast); - typefouten; - interpunctie (punten, komma's, dubbele punten, aanhalingstekens enz.). Tevens geef ik tips en adviezen m.b.t. de leesbaarheid van uw tekst (loopt de zin lekker, zijn de zinnen niet te lang).

's-Gravenzande (Zuid-Holland)
Ik combineer mijn parttime baan als P&O-adviseur bij een grote zorginstelling met freelance werkzaamheden als tekstschrijver en journalist. Ik heb ruim 9 jaar ervaring als bedrijfsjournalist in zowel de zakelijke wereld als de zorgsector. Sinds 2008 ben ik actief als webreporter voor een regionaal weekblad. Specialiteiten: human interest, persberichten, nieuwsbrieven.

's-Gravenzande (Zuid-Holland)
Doordat ik ruim 20 jaar ervaring heb als administratief/secretarieel medewerker kan ik zeggen dat ik een uitstekende kennis heb opgebouwd van de Nederlandse taal. Het corrigeren/redigeren van teksten ligt mij dan ook goed.

Wateringen (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022