Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Tekstschrijvers in Zoetermeer

Tekstschrijver in Zoetermeer nodig?
Met ruim 6.500 aangesloten tekstschrijvers vindt u altijd de tekstschrijver die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van tekstschrijvers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de tekstschrijver met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Wij zijn een allround tekst- en vertaalbureau met meer dan 10 jaar ervaring: wij bieden vertalingen en teksten aan in ALLE TALEN. Onze vertalers, redacteuren en tekstschrijvers zijn bovendien gespecialiseerd in ALLERHANDE VAKGEBIEDEN. Onze belangrijkste expertisegebieden zijn: SEO-teksten en vertalingen, technische teksten, marketing, IT, business, bedrijfspresentaties, websites, blogs, bedrijfscommunicatie, gastronomie, teksten in de toerisme-, reis-, sport- en mode-industrie, persberichten, artikelen, brochures, catalogi, interviews, ondertitels voor documentaires en films, non-fictie, persoonlijke brieven, manuscripten, nieuwsbrieven, folders, menu’s, presentaties, vragenlijsten, enquêtes, beoordelingen, essays, etc. Staat jouw vakgebied er niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. Naar alle waarschijnlijkheid bieden wij die namelijk wel aan! The Text Expert is oorspronkelijk opgericht in Kitzbühel, ...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Sinds 2001 werk ik als freelance journalist, (eind/hoofd) redacteur, onderzoeker en vertaler EN-NL. Ik houd me bezig met onderwerpen als globalisering, wetenschap, kunst, muziek, duurzaamheid, stedelijke ontwikkeling, religie, gezondheid, integratie en emancipatie. Tussen 2002 en 2006 werkte ik vanuit Zambia. Als freelance verslaggever trok ik door centraal, oost en zuidelijk Afrika, en verzamelde ik informatie over de achtergronden bij het nieuws, politiek, film festivals en lokale kunstenaars. Mijn stukken zijn verschenen in verschillende Nederlandse, Belgische, Zambiaanse, Namibische en Zuid Afrikaanse media, soms geïllustreerd met enkele van mijn foto's.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Na ruime ervaring te hebben opgedaan als vertaler in het bedrijfsleven, zocht ik een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik Taaldienst More Than Words opgezet, waarbij ik me richt op zowel vertaal- en redactiewerk als het transcriberen van Engelse en Nederlandse geluids- en filmbestanden. De naam zegt het al: Bij mij gaat het om meer dan woorden alleen. Voor mij draait het om een liefde voor taal, die kwaliteit garandeert.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Als allround communicatieadviseur met ruime ervaring in profit en non-profit heb ik mijn sporen verdiend. En al die jaren bleef het schrijven van teksten toch het leukste wat er was. Daarom heb ik er voor gekozen om weer te gaan doen wat ik het leukste vind. Uw tekst is mijn passie. Ik schrijf snel, begrijpelijk, formeel waar het moet, met humor en inspirerend waar het kan. Maar altijd vanuit het hart.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Tekstbureau - in je web is gespecialiseerd in commerciële teksten schrijven en het geven van communicatieadvies. Door deze combinatie krijgt u altijd de juiste te tekst die aansluit bij de doelgroep.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Tekst- en vertaalbureau

Zoetermeer (Zuid-Holland)Zoetermeer (Zuid-Holland)

Zoetermeer (Zuid-Holland)


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022