Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Trainingsbureaus in Enschede

Trainingsbureau in Enschede nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten trainingsbureaus vindt u altijd de trainingsbureau die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van trainingsbureaus. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de trainingsbureau met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Enschede (Overijssel)
Vanuit een onderwijs- en een HR-achtergrond heb ik me gespecialiseerd in gedrag op de werkvloer. Hoe werken teams samen en hoe zou dat kunnen verbeteren? Tegen welke weerstanden, problemen en vragen lopen leidinggevenden op? Hoe motiveren ze hun mensen en hoe goed maken ze gebruik van hun talenten? De balans tussen taak en mens is in teams waar het minder lekker loopt, vaak zoek. Tezamen met de tijdsdruk die op veel teams rust om hun doelen te halen, kan dat tot wederzijds onbegrip en conflicten leiden. Hoe kom je uit die vicieuze cirkel? Wat helpt echt? Na een gedegen onderzoek naar de vraagstelling van de opdrachtgever, kan mijn aanbod bestaan uit teamcoaching, intervisie, (vaardigheids-)trainingen op specifieke communicatieve thema's (bijv. feedback geven en ontvangen), of workshops in een HR-gerelateerd thema (Hoe voer ik een functioneringsgesprek? Hoe ontdek ik de talenten en beperkingen van mijn medewerkers)? In mijn aan...

Enschede (Overijssel)
jjbhv.nl is een opleidingsinstituut dat werkt alleen met instructeurs die zelf jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan als hulpverlener en de juiste kaderopleidingen hebben gevolgd. Kwaliteit en maatwerk voor iedere klant afzonderlijk is bij ons standaard. Wij gaan uit van de actuele praktijk zoals die bij u van toepassing is. Een unieke kijk op BHV, gevormd door eigen ervaringen en vooral leuke en leerzame cursussen kunt u bij ons verwachten. jjbhv.nl kijkt eerst naar het bedrijf en de risico's en maakt samen met iedere klant een cursus of oefening op maat. Dit hoort bij onze service en kost u niets extra's. Veel risico's zijn technisch op te lossen. Voor de risico's waar dat niet kan bieden wij een oplossing door een gedegen maatwerkcursus voor een prijs die u nergens anders vindt. Weinig theorie en veel praktijk in één dag is onze sterke kant. Er zijn al genoeg onnodig lange en saaie cursussen...

Enschede (Overijssel)
Weelde heeft creativiteit, technische kennis en ervaring om onderscheidende en effectieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Direct contact, aandacht voor het proces en een goede samenwerking zijn een belangrijk uitgangspunt. Het analyseren van vraagstukken, het bedenken van goede en creatieve oplossingen en vervolgens het vormgeven hiervan zijn onze kerntaken. Wij hechten waarde aan een prettige samenwerking en duurzame relaties met opdrachtgevers, producenten en medewerkers. Wij geven vorm aan huisstijlen, boeken, jaarverslagen, brochures, folders, websites, affiches, cadeaubonnen, wobblers, topkaarten, mailings, campagnes.

Enschede (Overijssel)
Wij begeleiden bedrijven, teams en individuen bij het zoeken en vooral vinden van antwoorden en oplossingen. Bij onvrede, verandering en onbegrip op de werkvloer kun je door verstandig met emoties om gaan en je aandacht meer te focussen verbetering tot stand brengen. Zo creëer je meer zelfvertrouwen, bewustwording en betere communicatie bij jouw medewerkers dat leidt tot zelfstandig werkende teams. Wij werken vanuit passie. Onze benadering is dat zowel bij de individu als het bedrijf de kracht van binnenuit komt. Van belang is waar ligt de hartstocht en wat wil je bereiken. Werken vanuit passie levert het meeste rendement op!

Enschede (Overijssel)
Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V. richt zich op de business to business markt op het gebied van veiligheid, arbo- en kwaliteitsmanagement met een pakket aan ondersteunende activiteiten voor advisering, begeleiding, opleidingen en auditing. Kernactiviteiten Het trainen, begeleiden, beoordelen en adviseren in het gehele bedrijfsveiligheidtraject, of delen hiervan.

Enschede (Overijssel)
Euro AHV houdt zich bezig met alles wat met BHV te maken heeft. Gespecialisserd zijn wij in het maken van ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen. Onze BHV cursus wordt op maat gegeven door mensen uit de praktijk, ambulanceverpleegkundigen en brandweer instructeurs.

Enschede (Overijssel)
Van Hest Consultancy is uw betrouwbare partner in zakelijk advies. Voor al uw vraagstukken met een financiële of bedrijfseconomische inslag en voor de bouw van uw website.

Enschede (Overijssel)


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024