Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Trainingsbureaus in Leiden

Trainingsbureau in Leiden nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten trainingsbureaus vindt u altijd de trainingsbureau die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van trainingsbureaus. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de trainingsbureau met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leiden (Zuid-Holland)
Mijn werk als coach? Een ieder die bij mij met vragen binnen komt, krijgt eerst een warm welkom. Die bereidheid getuigt van moed en levenslust. Na de eerste verkenning probeer ik door vragen, spiegelen, samenvatten en toetsen samen te achterhalen wat precies het probleem is. Indien mogelijk kan er ook een MDI profiel worden afgenomen. Dit soort onderzoek geeft in korte tijd een goed beeld van iemands gedrag en drijfveren. Deze rapportage wordt ter beschikking gesteld van zowel de cliënt en/of de opdrachtgever. Daarna stippelen we de route uit. Elke reis is weer anders, elke cliënt vraagt weer een ander soort bijschijnen van het pad. Gedurende het traject kan de route nog wel eens veranderen. Dat is een logisch onderdeel van het proces. En onderweg is veel te vinden: brokjes bewustwording, stukjes inzicht, plukjes begrip, pakjes nieuwe energie, vallende kwartjes, wolkjes opluchting, blikjes met verbazing en een portie erkenni...

Leiden (Zuid-Holland)
EnglishHomeIndividuele taaltrainingGroepstaaltrainingKlantenOver onsSubsidieContactOver ons Langdurige zakelijke relaties zijn gebaseerd op eerlijkheid, openheid en vertrouwen. We helpen onze klanten dit soort relaties te ontwikkelen door hen te leveren actiever te luisteren, op een constructieve mwijze besprekingen aan te gaan en hun standpunten met meer zelfvertrouwen over te brengen in de taal van hun zakenpartner. Wij verzorgen kwalitatief hoogstaande taaltrainingen, zowel wat betreft klantgerichtheid als vakkundigheid van onze trainers. Verder staan wij garant voor een open, productieve relatie met onze klanten en stellen effectieve leeroplossingen boven voordelen op de korte termijn. Maar wat wij vooral belangrijk vinden, is een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en ons trainingsteam; relaties die essentieel zijn om de training te verzorgen waar onze klanten op rekenen.

Leiden (Zuid-Holland)
Ik verzorgen trainingen, leiderschapstrajecten en coaching. Dit doe ik op een zeer ervaringsgerichte manier. Zo gebruik ik oa de vechtsport als metafoor. Hoe ga je om met spanning? Welke automatische reacties heb jij als het spannend wordt? Welke kwaliteit zit er in jouw oergedrag verborgen? Door deze ervaringsgerichte aanpak kan ik bij mensen en teams snel tot de kern komen omdat ze voelen, ervaren waar het bij hun over gaat. Daardoor kunnen ze ook sneller de verbinden maken naar wat dit betekent in hun dagelijkse leven. Trainingen: Communicatietrainingen Onderhandelen Je plek innemen Omgaan met spanning Assertiviteitstraining Trajecten Traineeships Management Development Programmas Leiderschapsontwikkeling Coaching Business Coaching Team coaching Droomanalyse Loopbaanbegeleiding Assertiviteitsproblemen Persoonlijk Leiderschap

Leiden (Zuid-Holland)
Goedendag, Wilt u leren om interessante zakelijke teksten te schrijven? Teksten die niet alleen inhoudelijk correct zijn, maar ook nog eens boeiend om te lezen? In één of twee dagen leer ik u een methode, waarmee u dit stap voor stap kunt realiseren. De laatste 17 jaar ben ik actief als journalist en eindredacteur. In die tijd heb ik honderden artikelen geschreven - vooral op het gebied van HRM - en ik heb er nog veel meer geredigeerd. Zo ontdekte ik dat bijna iedere tekst nóg beter is te maken. Met relatief eenvoudige middelen. Die ervaringen verwerkte ik in mijn boek 'Schrijven met Beloftes' (uitgegeven bij Kluwer BV) en natuurlijk in mijn trainingen. U kunt kiezen uit diverse vormen: bijvoorbeeld een één- of tweedaagse groepstraining, of een individueel traject. Meer weten? Kijk op mijn website of neem contact met me op. Succes! Peter Passenier (06 1294 1236)

Leiden (Zuid-Holland)
Ik ben een all-round-trainer en coach, met speciale affiniteit met persoonlijke effectiviteit, communicatie/samenwerking en teamtrajecten. Mijn kernwaarden: vrijheid, liefde, duurzaamheid en zingeving. Ik werk persoonlijk en resultaatgericht - dat is eigenlijk het belangrijkste van mijn werkwijze. En verder moet het (in coaching) vooral klikken. 1e coachgesprek/intakegesprek is 1e half uur vrijblijvend/gratis; je betaalt alleen als je door wilt. CV: Sinds 2007 zelfstandig, daarvoor 12 jaar bij verschillende bureaus gewerkt, m.n. als trainer. Academische opleiding: technisch bedrijfskundig en milieukundig; tevens trainersopleiding en zingeving/spiritualiteit (Hogescholen Rotterdam en Utrecht). Gecertificeerd in MBTI, Personal Talent Explorer en Management Drives. Coordinator van NVO2-werkgroep zingeving. Zie ook mijn linkedin-profiel.

Leiden (Zuid-Holland)
BEZINK is een netwerkorganisatie, gericht op training en coaching van attitude en gedrag. Bezink heeft een nieuwe managementmethodiek ontwikkeld. De methodiek heet 'Management by Nature'. Het unieke aan Management by Nature (MbN) is dat het zeer nauw aansluit bij de menselijke natuur. Het gaat uit van de meest recente mensbeelden vanuit de biologie, de sociologie en de psychologie. MbN is heel makkelijk te begrijpen en toe te passen. Leidinggeven wordt makkelijker, leuker en mooier. Medewerkers krijgen meer hart voor de zaak en presteren optimaal. Je zou MbN ook de ergonomie van management kunnen noemen. De methodiek is geheel aangepast aan de grenzen en mogelijkheden van de menselijke natuur. Bent u toe aan iets nieuws? Aan iets dat werkt? Aan iets met lef? bel ons!

Leiden (Zuid-Holland)
- Wil je meer uit jezelf halen en uit anderen? - Worstel je met weerstand van mensen die je onder druk zetten? - Kom je niet uit met je tijd en ervaar je stress? Ik verzorg diverse trainingen gericht op effectiever communiceren en organiseren. Denk hierbij aan timemanagement, omgaan met weerstand en oplossingsgericht werken. PRAKTIJKERVARING EN PRAKTISCHE TOOLS Ik ben gezinsvoogd geweest en heb jarenlang op de groep gestaan als mentor. Vandaar de naam Mentor Max! Hierdoor ben ik een trainer met praktijkervaring. In mijn trainingen maak ik constant een brug tussen theorie en praktijk. Ik sta naast de deelnemers en bied praktische tools waar je meteen resultaat mee boekt.

Leiden (Zuid-Holland)
Skills at Work Communicatietraining en Coaching Eigenaar/trainer: Marjoke de Grijs Als trainer word ik door opdrachtgevers gekenmerkt als enthousiast, spontaan, krachtig en scherp. In mijn trainingen staan de leerdoelstellingen van deelnemers in hun werk en omgeving centraal. Ik daag deelnemers uit om te experimenteren met ander gedrag en zo hun gewenste succes te ervaren. In mijn trainingen hecht ik veel waarde aan een persoonlijke goede sfeer met respect voor ieder uniek individu waarin bij voorkeur ook gelachen wordt! Specialiteiten: persoonlijke effectiviteit/persoonlijk leiderschap/communicatie vaardigheden/management vaardigheden

Leiden (Zuid-Holland)
Een betrokken en daadkrachtige organisatie die zich richt op schuldhulpverlening / schuldpreventie. Een vroegtijdige aanpak van dreigende financiële problemen. Klant wordt aan de hand genomen om een problematische schuldsituatie te voorkomen. Klanten bevinden zich met name in de hoek van woningbouw verenigingen. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. De organisatie geeft ook financiële adviezen. Gericht op pensioen, hypotheken en verzekeringen. Budgetcoaching en financiële planning. Korte en lange termijn. Het concept richt zich op bewustwording van de klant, het creëren van zelfredzaamheid.

Leiden (Zuid-Holland)
Sinds begin 2015 ben ik na ruim 6 jaar loondienst begonnen als zelfstandig trainer en coach. Mijn achtergrond: Opleidingskunde, ITIP opleiding, 6 jaar werkzaam als trainer in hele diverse branches. Ik ben o.a. werkzaam geweest bij: Rijkwaterstaat, de Belastingdienst, ING, Randstad Nederland. Maar ook bij verschillende veiligheid regio's en lokale brandweerkorpsen. Ik ben er als trainer en coach van overtuigd dat groei en ontwikkeling ontstaat wanneer een (leer)interventie persoonlijk en praktisch is. Dit is dan ook altijd mijn streven! Tot slot: ik ben Nobtra gecertificeerd trainer.

Leiden (Zuid-Holland)
Ik verzorg taalopleidingen Nederlands, Frans en Spaans. Deze opleidingen worden volledig op maat gegeven. Na een intakegesprek stel ik een cursus samen waarin we ons gaan concentreren op uw taalbehoeften. Modulaire trainingen, algemene trainingen, groepsopleidingen, individuele opleidingen, in uw firma of bij ons. Wij geven de opleiding die bij u past en helpen u de boodschap overbrengen! Daarnaast verzorg ik ook tolkwerk naar het Nederlands en het Frans.

Leiden (Zuid-Holland)
STIP is een jong communicatiebureau, met de nadruk op schrijf- en advieswerk. Webteksten, brieven, rapporten of brochures: teksten moeten werken en kloppen. Onduidelijkheid leidt af, omzichtigheid verwart en fouten zijn funest. STIP heeft ruime ervaring in doelgroep-, boodschap- en resultaatgericht schrijven, zonder opsmuk. Dus voor vlot, leesbaar en betaalbaar schrijfwerk: STIP is hier. Onze blik op het vak: www.stipcommunicatie.nl/blog

Leiden (Zuid-Holland)
Elk idee of communicatievraagstuk van een bedrijf kan (anoniem) worden uitgezet via een crowd contest. Dit is een publieke verkenning van een idee of vraag. Bijvoorbeeld een brainstorm over de lancering van een nieuw product of het oplossen van een intern communicatieprobleem. Ik help u om uw idee direct bij uw publiek te testen. Ook in te schakelen voor: (web)redactie organisatie van debatten & bijeenkomsten

Leiden (Zuid-Holland)
Liesbeth Bezem begeleidt trainingen voor leidinggevenden en professionals. Deze trainingen zijn gericht op (talent-) ontwikkeling, vergroten van de effectiviteit in de samenwerking met collega's, leidinggevenden en externe partners, en het omgaan met ongewenst gedrag en agressie. Liesbeth Bezem heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen bij politie, justitie, bouw, gezondheidszorg en gemeenten.

Leiden (Zuid-Holland)
I hear I forget, I do I remember. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het lichaam als spiegel. Het lichaam liegt nooit. Tai chi, aikido, japans zwaard. Fysieke disciplines met oeroude principes. Principes van harmonie, balans, autonomie, flexibiliteit, empathie.

Leiden (Zuid-Holland)
Kennis en ervaring in verandertrajecten binnen organisaties, individuele coaching en begeleiding, achtergrond Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), systemisch werk (familie en organisatieopstellingen), traumaverwerking, Transactionele Analyse, bewustwording/zingeving

Leiden (Zuid-Holland)
www.TrendWatcher.com trends innovatie trendwatcher futuroloog spreker dagvoorzitter brainstorm moderator strategisch consultant trainer coach

Leiden (Zuid-Holland)
Mijn organisatie richt zich op het ontwikkelen, verbeteren en versterken van mensen hun kwaliteiten, zowel in hun prive- als in hun werkomgeving.

Leiden (Zuid-Holland)
Wij verzorgen taaltrainingen, vertalingen en tolkdiensten. Ook schrijven en redigeren wij teksten en kunnen wij bij uw vergaderingen notuleren.

Leiden (Zuid-Holland)
Visiuele Informatie biedt oplossingen voor e-learning en mediadesign.

Leiden (Zuid-Holland)
Visiuele Informatie is specialist in e-learning..

Leiden (Zuid-Holland)
Lessen Bulgaars voor anderstaligen.

Leiden (Zuid-Holland)
Zie website en Linkedin!

Leiden (Zuid-Holland)

Leiden (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024