Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Trainingsbureaus in Zoetermeer

Trainingsbureau in Zoetermeer nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten trainingsbureaus vindt u altijd de trainingsbureau die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van trainingsbureaus. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de trainingsbureau met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Building Human Talent is een HR advies-, trainings- en coachingsbureau op het snijvlak van leren/ontwikkelen en arbeidsmarkt. Wij werken landelijk en leveren maatwerk op het gebied van talentontwikkeling, coaching, loopbaanadvisering en duurzame inzetbaarheid. Ons team heeft een breed palet van expertises die we bundelen om met en voor onze klanten te werken aan het continue proces van verduurzaming van inzetbaarheid. Samen versterken wij de duurzame inzetbaarheid van organisatie en medewerkers zodat beiden tevredener, productiever competenter en gezonder zijn! De professionals van Building Human Talent vormen een combinatie van ervaring, ondernemerschap en liefde voor het vak. Zowel individueel als gezamenlijk dragen we de verantwoordelijkheid voor de te behalen resultaten. En ieder van ons durft te stellen: wat we beloven, maken we ook waar! Building Human Talent bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwa...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
U wilt de competenties van uw medewerkers en leidinggevenden ontwikkelen en zoekt blijvende resultaten met praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk. U zoekt hiervoor een gesprekspartner die onafhankelijk met u kan sparren en u degelijk kan adviseren, die u laat zien wat er al is en wat er wellicht nog ontbreekt.Van abstract tot uiterst concreet niveau. Wat kunnen we voor u doen: - Samen met u inventariseren en u adviseren welke competenties u nodig heeft op welke plaatsen om uw strategische doelstellingen te bereiken. - U adviseren en begeleiden bij het optimaliseren/invoeren van competentiemanagement. - Uw personeel training en coaching aanbieden op het gebied van competentiemanagement en -ontwikkeling.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ton Plompen - Ontwikkeling richt zich op de persoonlijk, team- en organisatieonwikkeling. het adagium van TP-o is 'werkend leren werkt'. Theoretische kaders vinden hun plek in de dagelijkse praktijk van deelnemers. We maken voor en met u ontwikkeltrajecten op maat. We geven gedegen advies, vooraf, over de beste interventies om tot het gewenste resultaat (verandering/ontwikkeling) te komen. Tijdens en na de trajecten adviseren we u ook over de wijze waarop de transfer naar de praktijk ('werkvloer') kan worden bereikt. Graag begeleiden we u ook bij de implementatie. Ton Plompen is gecertificeerd spelleider van de managementgame 'Klant-Erger-Je-Niet'.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
30 jaar ervaring met het oplossen van corporate communicatievraagstukken bij zowel overheidorganisaties als het (internationale) bedrijfsleven. Deskundigheid op de gebieden van crisiscommunicatie, speechwriting, journalistieke produkties, mediarelaties en interne veranderingsprocessen. Beschikbaar op uurbasis als: - Medaitrainer - Leider van groepsdicsussies en dagvoorzitter - Adviseur/klankbord bij het oplossen van (complexe) communicatievraagstukken, zowel voor de interne als externe communicatie

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Sinds 1992 met Medezeggenschap bezig. Expertise op WOR, HRM, sociaal beleid; sociale plannen- arbeidsrecht en ARBO, organisatieveranderingen, fusie, inkrimpingen. Werk zowel voor MZ organen als trainer- adviseur of als Ambtelijk secretaris naast het adviseren van directies op MZ vlak. Verzorg trainingen OR en PvT breed. Ook initieren van MZ organen in organisaties. Visie: MZ en directies zitten voor hetzelfde doel: een organisatie verbeteren; dus op samen.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Sinds 2006 is BK Interim Solutions actief als zelfstandig onderneemster in het interim vak. De afgelopen jaren op diverse vakgebieden opdrachten succesvol afgerond. Expertise ligt vooral op vlak van project management van ERP implementaties, proces- en veranderprojecten van met name financieel gerelateerde afdelingen. De laatste jaren ook actief op gebied van werving&selectie en coaching van medewerkers.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Trainer, Personal coaching, Management coaching, Outplacement, Loopbaancoaching, Teambegeleiding, Opleider, (interim) HRM professional.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
coaching & training op persoonlijke ontwikkeling administratie & notuleerservice computervaardig taalvaardig aanpakker

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ervaren loopbaancoach en trainer. Gespecialiseerd in ADHD coaching en training. NLP achtergrond.
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024