Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Vertaalbureaus in Breda

Vertaalbureau in Breda nodig?
Met ruim 6.000 aangesloten vertaalbureaus vindt u altijd de vertaalbureau die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van vertaalbureaus. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de vertaalbureau met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Breda (Noord-Brabant)
In Touch Media zorgt met veel enthousiasme en met een passie voor taal, dat uw boodschap mensen raakt, door elkaar schudt, in actie brengt of aan het denken zet. Heldere en duidelijke taal die persoonlijk is afgestemd op de tone of voice van uw doelgroep. In Touch Media is opgericht door schrijfster / journaliste Nadine Kraaijenzang. Zij werkt ruim 13 jaar in de journalistiek bij diverse media (krant / televisie / radio) in zowel profit als non-profit sector. In touch Media verzorgt ook trainingen. Onder meer schrijfworkshops (offertes, persberichten e.d.), presentatietraining, mediatraining (omgaan met de pers). Specialisaties: bedrijfsleven, zorgsector, non-profit, kinderen, onderwijs, mkb. Waarom zou u kiezen voor In Touch Media: - Betrokken en persoonlijke benadering - Teksten die bevlogenheid, enthousiasme en persoonlijkheid overbrengen. - Concurrerend, vast tarief dat vooraf samen wordt afgesproken. - Flexibel en ...

Breda (Noord-Brabant)
Goed vertalen gaat veel verder dan het louter omzetten van woorden van de ene taal in de andere. Inzicht in het doel van uw document alsmede een uitmuntende kennis van de Engelse taal en cultuur zijn daarbij minstens zo belangrijk. Vertaalburo Synthese weet als geen ander de boodschap van uw Nederlandse tekst te doorgronden en om te zetten in een correcte Engelse tekst. Bij ons is uw document in goede handen, omdat de vertaling verricht wordt door native speakers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van juridische, economische, financiële en commerciële teksten van het Nederlands in het Engels. Of het nu gaat om het vertalen van contracten, websites, jaarverslagen, diplomas of cvs, bij Vertaalburo Synthese bent u aan het juiste adres. Meer weten over onze diensten als vertaalbureau Nederlands-Engels? Bel dan geheel vrijblijvend 076-522.09.61 of 06-10.541.338 of stuur een e-mailbericht naar info@vtbsynthese.nl

Breda (Noord-Brabant)
Wat kan ik voor u (be)tekenen? Ik maak voornamelijk educatieve en verhalende illustraties/strips. In een dynamische, toegankelijke en veelzijdige stijl. Een favoriet onderwerp is sport en andere actie. Ik heb veel ervaring opgedaan met verschillende media. Lesboeken, prentenboeken, kinderboeken, websites, agenda's, bladen, folders, posters, merchandise etc.... Mijn unieke kenmerken, ik teken: Toegankelijk: Mijn illustratiewerk heeft een vriendelijke uitstraling en spreekt daardoor een grote doelgroep aan. Dynamisch: De liefde voor actie en beweging is zichtbaar in mijn werk. Dat zorgt voor energieke illustraties die de aandacht trekken. Veelzijdig: U heeft de keuze uit drie verschillende stijlen: cartoonesk, gestyleerd en realistisch. Naast illustraties bied ik ook (strip)verhalen aan. Zo krijgt elk project het geschikte visuele jasje.

Breda (Noord-Brabant)
Streamer is gespecialiseerd in het maken van teksten geschoeid op journalistieke leest. Teksten die Streamer vervaardigt voor tal van klanten, variëren van jaarverslagen en advertorials tot 'white papers', nieuwsbrieven en boeken. Eigenlijk zijn er maar weinig soorten tekst waar Streamer zich niet aan waagt. Onder het motto Schrijven is een vak dat je slechts deels kunt leren komen teksten tot stand die altijd worden gekenmerkt door originele invalshoeken en verzorgd Nederlands. Goed kunnen luisteren is een kunst. Een groot en regelmatig door Streamer gehoord compliment naar aanleiding van interviewteksten: Zo heb ik het misschien niet precies gezegd, maar wel bedoeld!. Een gedegen voorbereiding en een uitgekiende vraagstelling leiden tot teksten die de lezer van de eerste tot en met de laatste alinea blijven boeien.

Breda (Noord-Brabant)
Tekstburo Prettig Get!kt uit Breda voorziet u van FRISSE, toegankelijke en doelgroepgerichte teksten. Van helder informerend tot verrassend commercieel. Wilt u een artikel of interview voor in een GLOSSY, special interest magazine, relatiemagazine, uw PERSONEELSBLAD of de krant? Bij Prettig Get!kt bent u verzekerd van een pakkend en BEZIELD verhaal dat opvalt en doel treft. Ook als u op zoek bent naar een ervaren freelance copywriter die rake kopij aanlevert voor in uw advertentie, FOLDER, BROCHURE of op uw WEBSITE is Tekstburo Prettig Get!kt een te gekke partij: vakkundig, enorm VEELZIJDIG, betrokken & vol goede zin! Zwaartepunt portfolio: horeca -en aanverwant, food, recreatie, lifestyle, interview. Daarnaast: financiële sector, automotivebranche, bouw en installatiebedrijven, makelaardij, advocatuur en nog veel meer.

Breda (Noord-Brabant)
Ik ben zzp-er met ruim 20 jaar ervaring in consultancy en onderzoek en advies binnen de profit- en non-profitsector, en in beleidsontwikkeling voor gemeenten met bijbehorende communicatie. Specialiteiten communicatie: - Opstellen van adviesnota's voor vakmensen; - Opstellen onderzoeksrapportages; - Opstellen van beleidsplannen en adviesnota's voor een breed publiek; - Verzorgen van presentaties en coaching daarin; - Stagebegeleiding- en beoordeling. Specialiteiten algemeen: - Projectmatig werken, projectmanagement; - Kennisoverdracht, schrijven lesmateriaal, les geven; - Persoonlijke effectiviteit: plannen, time-management, effectief communiceren en coaching daarin; - Value Management / Value Engineering. Vakinhoudelijk: - Verkeerskunde en planologie; - Organisatie- en informatieanalyse.

Breda (Noord-Brabant)
Bondt Communicatie is een netwerkbureau dat zich toelegt op corporate communicatie en interne communicatie. Jaarverslagen en duurzaamheidsverslagen en de integratie daarvan zijn onze specialiteit. Maar we zijn zeker ook inzetbaar voor andere opdrachten, zoals de ontwikkeling en eindredactie van nieuwsbrieven, intranet en innternet, magazines en brochures. We zijn snel ingewerkt in nieuwe werkterreinen en al jaren een trouwe partner van een groot aantal grotere en middelgrote organisaties. We werken met een netwerk van ervaren tekstschrijvers, vormgevers en webdesigners. Kijk even op onze website voor alle achtergrondinformatie.

Prinsenbeek (Noord-Brabant)
Naast een baan als marketing-communicatie adviseur schrijf ik teksten voor web, persberichten, commerciele mailings etc. Ik kan me goed in diverse doelgropen verplaatsen en die daarom ook effectief aanspreken. Als u op zoek bent naar teksten die werken (SEO, wervend, verkopend) of een goede slogan, neem dan contact met me op. De kwaliteit is hoog, mijn tarieven zijn redelijk (altijd op basis van tevredenheid) omdat ik het 'erbij' doe. Ik ben erg flexibel en kan snel werken indien nodig. Specialisaties: economie, marketing, social, online, sport, vrije tijd, lifestyle, nieuws, persberichten, slogans, mailings, SEO

Breda (Noord-Brabant)
Naast journalistiek en redactioneel werk, hou ik mij bezig met het maken van teksten voor folders, brochures, nieuwsbrieven, websites en aanverwant. Aandachtsgebieden liggen in: arbeidsbemiddeling, re-integratie, netwerken, kunst, cultuur, architectuur, evenementen, werk, vrije tijdsbesteding, hobby's, reizen, 50+, vrouwenzaken en nog veel meer. In september 2010 meegedaan aan een prijsvraag voor schrijvers, met 2 opdrachten eveneens 2 prijzen binnengehaald!! Tekstschrijven is mij: "Op het lijf geschreven!"

Breda (Noord-Brabant)
Wijdeveld Vertalingen is opgericht in 2012 door Malou Wijdeveld. Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd als vertaler Engels aan de universiteit van Utrecht. Daarna heb ik twee jaar als projectmanager gewerkt. Zodoende ken ik de twee kanten van vertalen: het maken van vertalingen én de tijdsdruk en planning die hoort bij projectmanagement. Daarom heb ik gekozen voor een visie die past bij mij en mijn werk: Passie voor taal, precies en punctueel. Deze drie eigenschappen staan centraal bij Wijdeveld Vertalingen.

Breda (Noord-Brabant)
Ireneherbers.com schrijft webteksten, brochureteksten en journalistieke artikelen voor magazines, bedrijven en organisaties. Mijn kracht zit hem in de verwondering en het inlevingsvermogen. Bij mij kunt u rekenen op het juiste woord, de juiste toon en teksten die de doelgroep raken. Mijn website ireneherbers.com is in de maak, vanaf eind mei staat daar mijn portfolio. Tot die tijd moet u het doen met een weergave van mijn ervaring op LinkedIn. Zie ik u daar? Hartelijke groeten, Irene

Breda (Noord-Brabant)
Ofcourz B.V. is een jong en gedreven content creatie bureau met vertalingstak. Speerpunten van de onderneming zijn het bieden van kwaliteit en flexibiliteit, en het ontzorgen van de klant. Naast een breed spectrum aan Nederlandse content, bieden wij vertalingen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Met een team van professionele schrijvers en vertalers brengen wij opdrachten tot een goed einde.

Breda (Noord-Brabant)
Gespecialiseerd in vertaling van het Nederlands naar het Engels, zullen we u voorzien van een nauwkeurige en passende vertaling. Of het nu gaat om een school- of zakenproject, wij zullen ons inspannen om u de hulp en deskundigheid te geven die u nodig heeft! Heeft u een vertaling nodig voor die website of dat document voor uw studie? Wij verzekeren u ervan dat u met onze hulp een tevreden klant wordt!

Breda (Noord-Brabant)
Grafisch ontwerp en teksten (web en reclame). Brede kennis van het containerbegrip 'duurzaam'. Van voedsel tot energie en alles daartussen. In de afgelopen 12 jaar heeft MeurDesign voor veel bedrijven mogen werken, maar is tegenwoordig druk met het 'vergroenen' van zijn klantenbestand. Bent u duurzaam, groen of volhoudbaar aan het ondernemen? MeurDesign ondersteunt u graag!

Breda (Noord-Brabant)
Het schrijven van een mooi pakkende brief, de accenten verstopt, maar juist daarmee wordt het doel bereikt. Stijl is eerlijk, lief, grappig, boos, creatief menselijk. eenvoud, leesbaar voor iedereen. Het grijpen van de lezer die hierop wil reageren. Of denkt. korte verhaaltjes. Het schrijven van coachingprogramma's van ingeslapen medewerkers.

Breda (Noord-Brabant)
Wij schrijven, herschrijven en corrigeren teksten.Teksten voor het MKB en voor (startende) zelfstandig ondernemers. Daarnaast hebben wij onlangs onze diensten uitgebreid met contentcontrole, contentbeheer, social media en geven wij advies over uw website. Uiteraard staan wij open voor uw wensen, dus neem gerust contact met ons op!

Breda (Noord-Brabant)
U kunt mijn hulp inroepen voor alle vormen geschreven media. Schrijven hoort bij mij zoals eten en drinken. Ik doe het veel en graag. Gelukkig zijn er ook mensen die hier minder dol op zijn! Ik heb mij gespecialiseerd in het schrijven voor internet: (her)schrijven van webpagina's en schrijven van nieuwsbrieven.

Breda (Noord-Brabant)
Specialisatie: educatieve teksten voor kinderen (zie bijv. www.yopperkids.nl en www.mskidsweb.nl). Daarnaast ervaring met het schrijven van informatieve teksten voor volwassenen, persberichten en commercieel wervende teksten én met correctie- en redigeerwerk. Helder en pakkend taalgebruik.

Breda (Noord-Brabant)
Textmaniac schrijft en redigeert teksten voor brochures, websites, mailings, persberichten etc. Voor diverse bladen worden interviews gedaan en artikelen geschreven. Samenwerking met grafisch vormgevers en webdesigners. Voor portfolio en overige informatie, kijk op: www. textmaniac.nl

Breda (Noord-Brabant)
Vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en andersom. -Algemene teksten - Juridische vertalingen - Vertalingen van websites - Toerisme & cultuur - Medisch - Ontwikkelingssamenwerking, o.a. Vertalingen voor particulieren * Vertalingen voor vertaalbureaus * Correctiewerk

Breda (Noord-Brabant)
Ruime ervaring in beleidsontwikkeling voor gemeenten en het opstellen van beleidsnota's en meerjarenprogramma's. Daarnaast ruime ervaring in projectmanagement op het vlak van onderzoek, advies, IT.

Breda (Noord-Brabant)
Weten waar de know how ligt. Weten waar je goed in bent. Weten hoe je met de pen het geld naar je toehaalt. Weten hoe je nieuwsgierigheid omzet in commerciële vraag. JCC; SCHRIJFT MET SCHERP!

Breda (Noord-Brabant)
Ontwikkel een effectieve website, of verbeter uw huidige. Otekst levert gevleugelde teksten voor de digitale wereld: goed vindbaar, optimaal converterend en lekker om te lezen.

Breda (Noord-Brabant)
Allround journalist, tekstschrijver en eindredacteur met veel ervaring in schrijven en redigeren voor vakbladen, nieuwsbrieven, bedrijfsmagzines en websites.

Breda (Noord-Brabant)
Duizendpoot met levenservaring. Kernwoorden: flexibel, tolerant, veelzijdig, energiek, empathisch, hoog tempo, stressbestendig, eerlijk, diplomatiek..

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019