Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Vertaalbureaus in Rotterdam

Vertaalbureau in Rotterdam nodig?
Met ruim 6.000 aangesloten vertaalbureaus vindt u altijd de vertaalbureau die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van vertaalbureaus. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de vertaalbureau met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Rotterdam (Zuid-Holland)
Bent u op zoek naar een vertaler voor: Duits,Nederlands of Engels. Ik ben een duitse vertaler, woonplaats in Duitsland. Ik heb 3 jaar in Nederland gewoont en gestudeerd. Na die tijd heb ik vertaal opleiding in Duitsland gedaan. Bent u geinteresseerd aan mijn CV. Dan nemt u graag contact met mij op

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ja. Sterke Tekst is hét positieve antwoord op elke tekstuele uitdaging. Of het nu gaat om een persbericht, een webtekst, een corporate brochure of een bedrijfsblog: Ja heeft ruime en aantoonbare ervaring in het schrijven van sterke teksten. Zie www.jasterketekst.nl voor meer informatie!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Tekstdsign schrijft en redigeert teksten. Door ervaring op het gebied van marketing en communicatie schrijft Tekstdsign doelgroepgericht en houdt rekening met het middel. Of het nu gaat om een commerciële boodschap of een informatieve tekst. Voor op papier of op het web.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Al jarenlang een betrouwbare partner voor het corrigeren of aanpassen van uw teksten. Geen fout wordt over het hoofd gezien! Zeer grondige, specialistische kennis van het Nederlands en een grondige kennis van het Engels. Ook vertalingen uit Duits en Frans zijn mogelijk.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Voor het schrijven, herschrijven, vertalen en samenvatten van uw teksten. Schrijfervaring op uiteenlopende gebieden: algemeen, natuur en wetenschap, personal coaching, marketing en overig. Geschreven talen: Nederlands, Engels en Spaans. Uitsluitend werkzaam onder VAR.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Bureau Tekstschrijvers.nl levert alle relevante diensten die onder de noemer 'tekst' vallen. En we voeren de regie over projecten. We schrijven, redigeren, analyseren, adviseren, organiseren en geven trainingen. En als u wilt, doen wij dat bij u op locatie.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Zelfstandig tekstschrijver uit Rotterdam. Ik schrijf en redigeer allerhande copy. Daarnaast ben ik in te huren voor ghostwriting, interviews, campagnes, advertorials en vertaalwerk (ENG-NL). Bachelor Nederlandse Taal & Cultuur, Master Literatuurwetenschap

Rotterdam (Zuid-Holland)
Voor iedere vorm van tekstschrijven en copywriting die u wenst. Van webartikelen tot projectomschrijvingen, van profielschetsen tot advertenties. Ervaring in copywriting voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Post NL en Dura Vermeer.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ik ben Jan Prij, econoom en filosoof met ruime ervaring als adviseur, onderzoeker, redacteur en schrijver. Als schrijver ben ik op zoek naar het verhaal achter de feiten en duid ik ontwikkelingen en trends zodat de betekenis ervan naar voren komt.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Duitser, zelfstandig vertaler sinds 1966 juridische / economische / technische vertalingen Nederlands - Duits / Engels - Duits / Duits - Nederlands beëdigd ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers onder nummer 2051

Rotterdam (Zuid-Holland)
Eindredaceur Up Magazine Reporter Tattoo Planet Recensent Lust For Life Schrijver promotie- en websteksten, alsmede nieuwsbrieven voor diverse bands en festivals. Voor 2005: Hoofd- en eindredacteur LiveXS Redacteur OOR

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vertalen van documenten en teksten in en uit het Russisch, uit en in het Nederlands, Frans, Engels en Duits Beëdigde vertalingen Russisch-Nederlands en v.v. Beëdigde tolk Russisch-Nederlands en v.v. BBTV nr. 929

Rotterdam (Zuid-Holland)
E.H. Language Services provides translations from Mandarin Chinese, French and Dutch into English. Translations are done by a native English speaker hailing from the US with over five years of translation experience.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Beëdigde vertalingen van Spaans naar Nederlands en van Nederlands naar Spaans. Gespecialiseerd in juridische teksten. Tevens niet beëdigde vertalingen van Engels naar Spaans en Nederlands.

Rotterdam (Zuid-Holland)
homeworkcopy bedenkt, schrijft, positioneert, redigeert en communiceert. Werkt voor communicatiebureaus en rechtstreeks voor opdrachtgevers. Solo en in teamverband. Ervaring: b2b en b2c.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Scritto per te is Italiaans voor 'Geschreven voor jou'. Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor uw website, artikel of toespraak? Dan bent u bij Scritto per te aan het juiste adres!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ik ben een jonge maar ervaren tekstschrijver / journalist die met veel plezier de teksten schrijft voor uw boek, brief, brochure, column, interview, magazine, persbericht of webtekst.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Transcriptie Online is een snel groeiend bedrijf dat interviews uitwerkt. Voor zowel uw Nederlanstalige, Engelstalige als medische transcripties bent u bij ons aan het juiste adres!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Afgestudeerd Latijn-Amerika Studies, Universiteit Leiden. Gespecialiseerd in economische-, literaire- en sociale teksten in het Spaans, Portugees en Engels.

Rotterdam (Zuid-Holland)
beedigd tolk-vertaalster Italiaans. veel ervaring met alle soorten teksten (juridisch, financieel, reclame etc.).

Rotterdam (Zuid-Holland)
Gespecialiseerd in het vertalen van juridische, medische en sociaal-maatschappelijke teksten.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vertalingen in en uit het Engels, speciaal op juridisch gebied. Tolken voor notarissen.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Specialisaties: toneelteksten, proza, sfeerverslagen, creatief schrijven

Rotterdam (Zuid-Holland)
Schrijven, redigeren en vertalen van teksten (Nederlands & Engels)

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vertaalbureau Japans / Engels / Nederlands

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019