bedrijf360.nl

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Vormgeving-media
bedrijf360.nl
Bij bedrijf360.nl weten we alles van de perfecte online presentatie van uw bedrijf. We combineren professionele fotografie en kennis van online marketing tot een ongeëvenaard eindproduct waarbij uw bedrijf met een Google Business View 360 graden rondleiding op een uitzonderlijke wijze visueel wordt vastgelegd en online wordt gepresenteerd.

Allereerst valt een zoekresultaat in Google meer op doordat het huidige Buitenkant bekijken wordt vervangen door binnenkijken met een foto van binnen. Hiermee onderscheid je je van concurrenten en laat je zien dat je niks te verbergen hebt.

Je wint vertrouwen doordat potentiële klanten met één klik zien dat jouw business een echte business is. Er lopen klanten, er zijn medewerkers We denken graag met je mee in hoe we hier wat leuks mee kunnen doen.

Google vindt het leuk dat je investeert in je vermelding op Google Mijn Bedrijf (daar komt de rondleiding uiteindelijk terecht). Dit is niet hard te maken met cijfers, maar het schijnt dat Google je hoger rankt met een Business View Reportage.

Jij en je medewerkers kunnen op verjaardagen voortaan vanaf je smartphone virtueel door je bedrijf wandelen. Hiermee ben je natuurlijk helemaal de man. De rondleiding kan ook makkelijk geïntegreerd worden op je website.
Op zoek naar een goede en betaalbare grafisch ontwerper?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
bedrijf360.nl
Vakgebied: Vormgeving-media

Adres
Prinsengracht 754
1017 LD Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022