Home > Bedrijvengids > Grafisch ontwerper > Utrecht > Pjotr Design Studio

Pjotr Design Studio

Utrecht (Utrecht) - vakgebied Vormgeving-media
Pjotr Design Studio
PJOTR DESIGN STUDIO is een onafhankelijk en zelfstandig ontwerpbureau. Sinds 2005 houdt het zich bezig met het in opdracht als op freelance basis ontwerpen, uitwerken, adviseren en begeleiden van product-, grafische- en in- & exterieur projecten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit doe ik met veel enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid.

Bij elk project klein of groot streeft PJOTR naar :

HELDER ADVIES - In de communicatie met onze klanten ben ik helder, open en geeft het concrete adviezen zodat u niet met vragen achterblijft. Voor de start van een project schat reken ik uit wat de kosten zijn, en wordt op papier gezet wat u daarvoor van ons kan verwachten.

ONTWERP OP MAAT - Gedurende een project hecht ik veel waarde aan een intensief contact met onze opdrachtgevers. Alleen dan kan ik uw wensen vertalen tot een uniek ontwerp dat specifiek voor uw situatie bedacht en ontwikkeld is en exact aansluit op levensstijl of de gewenste uitstraling van uw bedrijf.

CREATIEVE OPLOSSINGEN - Voor elk project streeft het er naar om vernieuwend te zijn. De wensen van onze opdrachtgevers zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Mijn uitdaging is juist met die oplossing te komen waaraan u zelf niet aan had gedacht en net dat tikkeltje extra te geven wat een ontwerp bijzonder maakt.

PERFECTE UITVOERING - Als ontwerpbureau werk ik nauw samen met een aantal ervaren en betrouwbare bedrijven voor het realiseren van onze ontwerpen en projecten. Allen zijn door mij geselecteerd op hun uitstekende reputatie en prestatie.
Op zoek naar een goede en betaalbare grafisch ontwerper?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Pjotr Design Studio
Vakgebied: Vormgeving-media

Adres
Bollenhofsestraat 38
3572 VN Utrecht (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022