Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Webdevelopers in Assen

Webdeveloper in Assen nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten webdevelopers vindt u altijd de webdeveloper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webdevelopers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de webdeveloper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
Ik ben directeur van Geoy en bouw websites sinds 1999. Wij zijn voornamelijk groot geworden met onze creativiteit en door technisch foutloze website te bouwen die vooral zeer toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Wij hebben hierdoor als adviseur gefunctioneerd voor De Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden. Tevens ben ik docent en leer ik bedrijven in en om Assen en Groningen op correcte wijze websites ontwikkelen. Ik zorg bij elke website voor een unieke ontwerp zodat mijn klanten zich kan onderscheiden van de massa websites. Ik ontwikkel ook software om een webwinkel te onderhouden inclusief iDeal en overige koppelingen. WAAROM VOOR GEOY KIEZEN ? - We luisteren - Eenvoud en innovatief - Betrouwbaar en betaalbaar - Wij spreken Nederlands zonder afkortingen, jargon enzovoorts. - Passie en expertise - Creatief! ONDERSCHEIDINGEN EN PRIJZEN - Certificate formal validation (X)HTML + CSS - Erk...

Assen (Drenthe)
WeppDesign maakt websites voor particulieren, ondernemingen, instellingen en overheden. Wij hebben ons gespecialiseerd in websites met een content management system. Met deze gebruiksvriendelijke online software kunt u makkelijk uw website beheren. De nadruk ligt op een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ontwerp. Ons doel is uw ideeën en wensen te vertalen naar een goede vormgeving en u te voorzien van een kwalitatieve, makkelijk te onderhouden website voor een scherpe prijs.

Assen (Drenthe)
Ik ben gespecialiseerd in php/mysql programmering. Ervaring in php, mysql, css, javascript, AJAX. Ervaring in complexe webapplicatie op meerdere gebieden (financieel, makelaardij enz.). 3 CMS zelf gebouwd: UniqCms, UniqShop en Makelaar Online. Mogelijkheden voor website op maat voor 'mobiles' (tablets zoals iPad en voor de smartphones). Kijk voor meer info op de website of neem contact met me op.

Assen (Drenthe)
Van Tuinen Webdesign & Zoekmachine Marketing is vanuit Assen actief in Noord Nederland en soms daarbuiten. Hieronder de belangrijkste diensten: Webdesign met Content Management Systeem (CMS) Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Zoekmachine adverteren met Google AdWords Hosting en domeinnaamregistratie Webwinkels LinkedIn / Social Media Workshops

Assen (Drenthe)
U kunt bij ons terecht voor advies over of volledige realisatie, nazorg, beheer en automatisering van uw webdesign traject. We kunnen bovendien alle overige segmenten van uw huisstijl en promotie materiaal ontwerpen.

Assen (Drenthe)
Virunga ontwikkelt websites die goed gevonden worden in Google. Virunga is gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites in WordPress.


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022