Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Webdevelopers in Delft

Webdeveloper in Delft nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten webdevelopers vindt u altijd de webdeveloper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webdevelopers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de webdeveloper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
Sion-ICT is het bedrijf van ir. Marcel C.R. van Driel. Hij kan u helpen met de ontwikkeling en integratie van uw bedrijfssoftware, datasystemen, web sites en internet services, of het nu gaat om nieuwbouw, aanpassingen aan bestaand maatwerk of integratie met bestaande systemen. Sion-ICT wil het resultaat zoveel mogelijk laten passen bij de gestelde eisen en wensen, zowel technisch als niet-technisch. Ontwikkeling en advies gaan hierbij hand in hand: meedenken met de klant en communicatie (ook met teamleden in bijvoorbeeld oost-europa) is een essentieel onderdeel van de manier van werken. Sion-ICT kan daarvoor bouwen op een jarenlange ervaring binnen de ICT (waarvan meer dan 14 jaar als fulltime professional) en in een veelheid aan sectoren waaronder overheid, land- en tuinbouw en industrie. De focus ligt op .NET en andere Microsoft systemen en -technologieën. Gecertificeerd in analyse en design (MCP), Microsoft .NET 4.0 data ...

Delft (Zuid-Holland)
Wij zijn een innovatieve club van mensen die jarenlange ervaring hebben in het ontwikkelen van internetoplossingen in de professionele markt op basis van vooraanstaande CMS-en waaronder Smartsite, Umbraco, enz. Het ontwikkelen van bedrijfskritische multi-channel oplossingen is ons specialisme waarbij we vooral oog hebben voor het ontwikkelen van mobiele kanalen en mobiele Apps voor verschillende platformen. We hebben een platform ontwikkeld waarmee we voor klanten eenvoudig mobiele omgevingen kunnen ontwikkelen. Het is een SaaS oplossing waarmee gebruikers eenvoudig en zonder ingrijpende investeringen informatie/nieuws/content kunnen publiceren naar alle gangbare mobiele devices zoals smartphones en tablets.

Delft (Zuid-Holland)
Content Power is een fullservice internetbureau uit Delft. Wij maken grafische ontwerpen, bouwen websites, ontwikkelen webapplicaties, maken mobiele websites. Dit alles moet bijdragen aan het realiseren van uw online doelstellingen. Wij gaan graag de uitdaging met u aan om dit te bereiken! Het gaat hierbij om conceptontwikkeling, grafisch design, technische implementatie voor de realisatie van uw website. Hier stopt het echter niet! Het realiseren van uw online doelstellingen begint pas bij de oplevering van uw website. Wij begeleiden u hierbij met SEO, SEA, conversieoptimalisatie en social media.

Delft (Zuid-Holland)
Sinds mijn afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam ben ik werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper. Mijn passie ligt vooral bij het ontwerpen van boeken. De stijl van de door mij ontworpen boeken is eigentijds, modern-klassiek met nadruk op concept, originaliteit en leesbaarheid. In het verleden heb ik voor mijn ontwerpen vijf maal de prijs voor één van de vijftig best verzorgde boeken in Nederland ontvangen. Voor mijn werk en cv kunt u een kijkje nemen op mijn website. Nadere informatie kunt u mij per e-mail of telefonisch te allen tijde opvragen. Paul van der Groen.

Delft (Zuid-Holland)
MindWork Media bestaat uit een hecht team van enthousiaste en ervaren webdevelopers en ontwerpers. Dankzij een unieke samenwerking met studenten van de Technische Universiteit Delft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Betrokkenheid en expertise zijn voorwaarden om een project te laten slagen. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat elk project groot of klein een succes wordt voor onze opdrachtgever.

Delft (Zuid-Holland)
Met ruim vijf jaar ervaring met het programmeren van websites aan klanten en mijn huidige studie aan de TU Delft kan ik op goede manier realiseren wat ú van een site mag verwachten. Mijn expertise ligt bij zogenaamde Content Management Systems, waarmee u eenvoudig de content van uw website kan beheren. Meestal maak ik het systeem volledig maatwerk zodat het exact aan de wensen van de klant voldoet.

Delft (Zuid-Holland)
YUIOP maakt voordelige websites, apps, software en nog veel meer! Met ruim 12 jaar ervaring zijn wij jouw digitale dienstverlener met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Yuiop is gespecialiseerd in het maken van websites die aan al uw eisen voldoet, het creëren van alle soorten IT diensten naar uw wensen en het ontwikkelen van apps & software die precies doet wat u wil.

Delft (Zuid-Holland)
Full service internetbureau. Gespecialiseerd in Open Source toepassingen voor webapplicaties, CMS (Joomla, Drupal, Typo3), Webshop (Magento, Virtuemart), CRM (vTiger), ECM (Alfresco) en maatwerk oplossingen in HTML, PHP, CSS, JavaScript, eventueel in samenwerking met partners in India, Vietnam en Servië. Tevens Hosting en Beheer met eigen servers.

Delft (Zuid-Holland)
Full-service Internetbureau Weblogika is een jong en creatief bedrijf met locaties in Leiden en Delft. Onze toegevoegde waarde is de kennis van onze toegepast cognitief psycholoog over de gebruiksvriendelijkheid van websites. Onze diensten bestaan o.a. uit: Webdesign, Webanalyse, Hosting, SEO (zoekmachineoptimalisatie), Drukwerk en Huisstijlen

Delft (Zuid-Holland)
Froet Online is altijd beschikbaar voor nieuwe projecten. Het is aan u om de stap te nemen naar een voor zoekmachine geoptimaliseerde website, voorzien van een prachtig design, met een gebruiksvriendelijk CMS naar uw keuze, geintegreerde Social Media koppelingen en razendsnelle hosting. Mijn kennis HTML, CSS, PHP, SEO, Social Media .

Delft (Zuid-Holland)
Haal die sluimerende ondernemersplannen uit je hoofd en stel ze bloot aan succeskansen! Met FunkyPepper als tijdelijke partner staan jouw ideeën snel online, met pakkende teksten en doorvertaald in heldere producten. FunkyPepper prikkelt met snelle websites, wervende teksten en aanstekelijk enthousiasme voor jouw unieke ideeën.

Delft (Zuid-Holland)
Het team van Digitalization bestaat uit hoogopgeleide programmeurs en heeft meer dan 8 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk web applicaties, webshops en mobile/tablet toepassingen. PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Javascript/jQuery, XML, REST, SOAP, RSS, API's

Delft (Zuid-Holland)
Spice up your business met FunkyPepper: PRIKKELT sluimerende ondernemingsplannen naar een vliegende start VERTAALT al jouw ideeën naar interactieve websites en pakkende teksten, MOTIVEERT bij tegenslag, teleurstelling en andere beren op je weg

Delft (Zuid-Holland)
We zijn gespecialiseerd in snel opzetten van complexere webapplicaties waarin bijvoorbeeld uren kunnen worden geregistreerd, leden van verenigingen kunnen worden beheerd, websites kunnen worden beheerd, of planningen van personeel kan worden beheerd.

Delft (Zuid-Holland)
Imachine ontwikkelt en onderhoudt websites, webapplicaties en apps. Vaste en mobiele toepassingen, vindbaar voor uw klanten. We beheersen alle technieken, dus uw iphone of android app sluit naadloos aan op uw website of webshop.

Delft (Zuid-Holland)
CallSult Services biedt kwalitatieve telefoon-, communicatie- en salestrainingen voor callcenters (extern en facilitair). Optimaal klantcontact is onze zorg! Daarnaast is CallSult ook gespecialiseerd in WebDesign met CMS!

Delft (Zuid-Holland)
Ontwerp en ontwikkeling van websites en webapplicaties geheel in huisstijl. Van de grafische vormgeving, het webdesign, de interactie tot en met de technische uitvoering.

Delft (Zuid-Holland)
Sjee ontwerpt websites, huisstijlen en drukwerk, en ontwikkelt websites en Apps met of zonder Content Management Systeem (CMS) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Delft (Zuid-Holland)
Wij zijn actief in het runnen, bouwen, vertalen en optimaliseren van webwinkels.

Delft (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022