Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Webdevelopers in Emmen

Webdeveloper in Emmen nodig?
Met ruim 2.500 aangesloten webdevelopers vindt u altijd de webdeveloper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webdevelopers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de webdeveloper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Software ontwikkelen incl. project management - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Gespecialiseerd in implementatie en realisatie van software en software structuren. Ruim 14 jaar ervaring met software ontwikkeling en software project management. Wij werken snel en met een duidelijke structuur: 1. Inventarisatie 2. Voorstel 3. Goedkeuring partijen 4. Juridische realisatie 5. Realisatie Talen in woord en schrift: Nederlands, Engels, Duits Op basis van uren of op basis van offerte (geen detachering) Websites - CMS websites - Portals - Webshops Betaal systemen - iDEAL - Creditcards - Paypal - Ogone - Multipay - Multisafepay Web development - Apps voor mobiele telefoons en tablets - Multilanguage - PHP, MySQL, Javascript - Framework en template based - API via JSON of XML...

Klazienaveen (Drenthe)
X-Interactive Bij X-Interactive zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van uw product en doelgroep, een website die precies dat weet te melden zodat potentiële klanten klanten worden of een effectieve (web)applicatie waarmee u veel tijd en dus geld kunt besparen. Voor iedereen Inmiddels mogen wij al meer dan 11 jaar klanten naar alle tevredenheid bedienen, hieronder bevinden zich onder andere bouwbedrijven, detaillisten, bezorgdiensten, politieke partijen en goede doelen. Ons klantenbestand is verspreid over het hele land. XFrame & TYPO3 X-Interactive biedt kant-en-klare oplosingen en oplossingen op maat. Voor onze websites, webshops en webapplicaties gebruiken wij XFrame of TYPO3 als basis. Vakmanschap Waarom X-Interactive? Uw klanten staan bij ons voorop! Hoe bereikt u uw doelgroep? Hoe bedient u die het beste? Met die vragen helpen wij u graag verder. Ju...

Barger-Compascuum (Drenthe)
Door onze diversiteit aan kwaliteiten hebben we alles in eigen huis. Van analyse tot eindproduct. Wij zijn een allround internetbureau wat zich oriënteert op het creëren van websites, webwinkels en andere media die altijd doeltreffend zijn, altijd het beste van uw onderneming laten zien en bovendien 24/7 beschikbaar zijn. Waar ook ter wereld, ongeacht het medium. Geen opdracht is hetzelfde. Daarom zijn wij er van overtuigd dat ook iedere opdracht een andere benadering nodig heeft om het succesvol te laten worden. Ieder project, off- en online, is voor ons een nieuwe uitdaging om een passende creatieve oplossing te zoeken, passend in iedere (non) commerciële omgeving, om het maximale rendement te behalen. Vandaag is nieuw, en we kijken nu al uit naar morgen. Maar nog belangrijker, vandaag maken we de websites van morgen. Juist door onze unieke werk- en denkwijze proberen wij onze opdrachtgevers te voorzien van ...

Emmer-Compascuum (Drenthe)
Script Webdesign is een jong bedrijf met een passie. Een passie voor mooie, maar bovenal bereikbare en functionele websites. Daarnaast geloven wij dat er voor ieder budget een website is. Uiteraard maken wij gebruik van de nieuwste technieken, zodat toegankelijkheid en (natuurlijk) de vindbaarheid van uw website zo goed mogelijk is. Ook zijn we gespecialiseerd in Front-end ontwikkeling (voor de webdesigner die liever mooie ontwerpen maakt dan programmeert).

Emmen (Drenthe)
Begonnen in 2010 als eenmanszaak maar inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf. Dat is in het kort 1711 Media. Wij zijn jong, fris, dynamisch en energiek. Klaar om uw wensen om te zetten naar producten. Met een frisse en vernieuwende kijk op het internet willen wij ons enthousiasme overbrengen in uw producten. Klantvriendelijkheid en service zijn twee belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. De klant is koning en daar houden wij ons ook aan.

Emmen (Drenthe)
m06 is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in IT diensten. Door een netwerk van contacten over de hele wereld is m06 altijd bij u in de buurt. m06 biedt producten en diensten van hoge kwaliteit, die betaalbaar zijn voor u. - Design Diensten - Schrijven & Inhoud Diensten - Ontwikkeling/Development Diensten - Marketing Diensten - Advisering & Consulting Voor meer informatie en vragen, kun je altijd bereiken via +31 (0) 619 320 370.

Emmen (Drenthe)
Joomla Website Bouwer is een innoverend, enthousiast en vooruitstrevend bedrijf met een eigen visie op internet, gevestigd in Emmen. Klantvriendelijk werken staat bij ons in een hoog vaandel. Dit betekent een intensieve begeleiding en advisering van onze klanten en toekomstige klanten. Joomla Website Bouwer ontwikkelt en onderhoudt websites en adviseert bedrijven, maar ook particulieren bij de technische realisatie hiervan.

Emmen (Drenthe)
Gespecialiseerde MODX ontwikkeling. Custom made websites, creatieve oplossingen, geavanceerd programmeerwerk. MODX biedt een uitstekende basis voor elke website, of dit nu simpel of zeer complex is. Wij maken alles, van datingsites, webshops, interactieve sites tot basis websites voor het MKB. Onze gedachtengang is open en eerlijkheid, wees dus zo specifiek mogelijk en vraag naar de mogelijkheden.

Emmen (Drenthe)
Pyramedia - Maakt weboplossingen eenvoudig. Wij leveren online diensten in brede zin: websites met CMS, webwinkels, maatwerk en standaard webapplicaties, online diensten zoals back-up, opslag en werkplekken en logo- en huisstijl ontwerp. Vaste prijzen, professionele en voorspelbare kwaliteit.

Klazienaveen (Drenthe)
Webontwikkeling en webadvies. Internet met beide voeten op de grond. Begrijpbaar en doordacht. Dat is Webwark. No-nonsens websites die werken en concrete adviezen waar u wat aan heeft.

Klazienaveen (Drenthe)
Webdesign, hosting, huisstijl en reclame

Emmen (Drenthe)
Webdesign, E-Commerce en Hosting.Klazienaveen (Drenthe)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022