FreshyMedia

Almere (Flevoland) - vakgebied Website-apps
FreshyMedia
Op zoek naar een betaalbare website of webwinkel die zelf gemakkelijk te beheren is? Waar je niet voor verassingen staat of extra kosten achteraf? Dan ben jij bij ons op het goede adres.

- FreshyMedia maakt interactieve media met resultaat
FreshyMedia is een toonaangevend bureau in interactieve media, webdesign en drukwerk. We helpen onze klanten met hun publiek te communiceren door gebruik van media op een creatieve, informatieve en interactieve wijze. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

- Over FreshyMedia
FreshyMedia ontwikkelt webwinkels, websites en huisstijlen. Onze kernactiviteit is het creëren van websites voor o.a. informatie- en organisatiebeheer. Daarnaast staan we open voor uw ideeën. Onze websites kenmerken zich door de gebruiksvriendelijkheid, de solide technologische fundering en de klantvriendelijkheid voor uw gebruikers.

- Gebruiksvriendelijk
Naast uitgebreide technische expertise in programmeertalen als HTML5, CSS 3.0 en PHP hebben wij ook kennis op het gebied van interactief- en grafisch ontwerp. Hierdoor zien onze producten er niet alleen mooier uit, maar kunnen wij ons ook beter richten op de gebruikerservaring.

- Klantvriendelijk
Naast de gebruiksvriendelijkheid vinden wij de samenwerking met onze klanten zeer belangrijk. Het is onze ervaring dat een heldere set aan eisen vanuit de opdrachtgevers resulteert in betere producten.Daarom stellen wij vooraf altijd een duidelijk pakket aan eisen en ontwerp op. Hiermee proberen we de lijn tijdens het ontwikkel proces zo kort mogelijk te houden.
Op zoek naar een goede en betaalbare webdeveloper?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
FreshyMedia
Vakgebied: Website-apps

Adres
Xenonstraat 87
1362 GH Almere (Flevoland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019