Intelmedia

Tilburg (Noord-Brabant) - vakgebied Website-apps
WIJ ZIJN INTELMEDIA

Intelmedia is een team van gecertificeerd talentvolle WordPress & Magento developers. Een sociale, persoonlijke, eerlijke en oprechte manier van omgaan met u als klant. Een bedrijf met 12 mensen-mens(en) aan boord. 101% kennis. "Intelmedia overstijgt soortgelijke bedrijven in hetgeen word opgeleverd en de daarbij behorende relatief lage kosten...." (een citaat van Envato, vertaald uit het engeld).

Intelmedia.nl richt zich op alles van zeer trendy webdesign, moderne webshops die winst generen, tot overzichtelijke en zakelijke websites. Met prijswinnende vooruitstrevende webdesigns, posters, huisstijlen. Geheel uit eigen keuken ontwikkelde WordPress Template, plugins en een vrij bekend 'framework'. Waarvan er tot voor kort 55.000 maal wereldwijd is verkocht. Alsmede bewezen zeer succesvolle SEO campagnes - die vaak geheel zonder Google Adwords liepen, dus voor de klant geen extra kosten kan ook!.

Die talenten delen we graag met u!

Ook richten wij ons op het gebied van e-commerce. Intelmedia biedt o.a. Magento en OpenCart webshops & webwinkels. Ook webshop-integratie in bestaande websites is mogelijk. wij adviseren steeds vaker WordPress Woo-commerce als webshop systeem omdat de kosten voor bijvoorbeeld hosting betaalbaar en vergelijkbaar met een normale website zijn. Dit in tegenstelling met Magento. Verder bieden wij Custom Templates voor o.a. WordPress, Totaal custom CMS-systemen. SEO (Search Engine Optimization), opzienbarende foto-bewerkingen en designs.

Conversie, omzet, winst, centjes binnenhalen zit hem juist in de dingen die veel mensen over het hoofd zien. En van die onwetendheid word levendig gebruik gemaakt. Wij willen daar verandering in brengen!

** Wij richten ons ook op social media. Uw website zou compleet via uw Facebook Pagina kunnen lopen. Dit is de laatste trend, een enorm ingewikkelde opgaaf, maar wij hebben de know-how in huis!

Dit alles ten aller tijden voorzien van de laatste technische en visuele snufjes, met daarbij altijd een goed uitgedachte - bij u als specifieke klant, uw bedrijf en uw doelgroep passende huisstijl.

Wij streven het de laatste jaren steeds actiever na de webdesign-wereld te zuiveren van het ongure. Het is nu - anno 2016 - echt tijd voor eerlijkheid, openheid en het geven van de juiste informatie. Geen ongelofelijk hoge bedragen. U wilt winst maken met uw website, geen verlies toch? En geen overvloed aan vaktermen waardoor u alleen maar meer op het verkeerde spoor gezet word.

In alle eerlijkheid: Wij hoeven niet zo nodig rijk te worden.. en u hoeft niet arm te worden ....... Dus helpen we elkaar! " *U word rijker en wij kunnen onze talenten blijven delen met de wereld.

Want zolang wij ons enthousiasme kunnen blijven uitten en daarvan onze huur, de cola en paprika ships kunnen betalen. En we u met onze kennis, ervaring en enthousiasme aan een website mogen helpen die u daadwerkelijk wat gaan opbrengen.. Dan zijn wij tevreden! En dan is er weer een klant gered van alle ongure praktijken binnen de webdesign war-wereld.

".... Teveel betalen voor een website of een website die niet goed in elkaar is gezet zorgt eerder voor verlies dan winst... ".

* Betaalbaar
* Betrouwbaar
* Altijd kwaliteit!
* Altijd up to dat van de laatste snufjes.
* Een persoonlijk contact!
* Wij richten ons op uw specifieke opdracht.... Geen productie-werk!
* Eerlijk, oprecht en openheid.
* We zijn allemaal mens! Bent u leek, dat kan! Het kan namelijk ook gewoon in 'Jip en Janneke' taal! En er zijn geen stomme vragen.
Op zoek naar een goede en betaalbare webdeveloper?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Intelmedia
Vakgebied: Website-apps

Adres
H Berkvensstraat 34
5041 AT Tilburg (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020