Linux systeem- en QA beheerder voor open source VoIP telefooncentrale (fulltime)


15 augustus 2012
Sassenheim
Zuid-Holland

Vakgebied Netwerk / Systeembeheer
Locatie:
Op vaste locatie

Omschrijving

Met ons bedrijf ontwikkelen wij open source VoIP telefooncentrales, hiervoor zijn wij op zoek naar een Linux systeem- en QA beheerder voor een fulltime loondienstverband.

Als Linux systeembeheerder of netwerkbeheerder en verantwoordelijke voor Quality Assurance werk je nauw samen met zowel het projectteam dat bestaat uit interne, externe medewerkers en onze klanten. Als QA en/of Test Engineer word je ingezet voor het reviewen, (automatisch) testen en auditen van grote en complexe systemen in complexe omgevingen. Je speelt een belangrijke rol in alle fasen van een project. Je reviewt specificaties, stelt kwaliteitsplannen en testplannen op, voert risico analyses uit, stelt logische en fysieke testontwerpen op en begeleidt gebruikers tijdens acceptatietesten. Je bent verantwoordelijk voor o.a:

- Het onderhouden, aanpassen, verbeteren van de interne Linux systemen;
- Implementatie en onderhoud van onze op Linux systemen gebaseerde oplossingen bij klanten;
- Testen, implementeren van nieuwe producten/ software op voornoemde Linux-omgevingen;
- Het releasebeleid, SVN, de uitrol m.b.t. nieuwe oplossingen op deze Linux-systemen;
- Opzetten, implementeren en begeleiding van implementatie (nieuw) en migratie (oud) van systemen intern en/of extern.

Daarnaast zorg je voor de inrichting van de testomgevingen met de benodigde testscripts en testdata en ben je verantwoordelijk voor de uiteindelijke testuitvoering, analyse, evaluatie en documentatie van testresultaten en rapportages. Tevens zorg je voor testprocesverbeteringen. Verder ben je actief bezig met het bijhouden van je technische kennis en vaardigheden zodat je bekend bent met de laatste technieken en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Die kennis stel je ten dienste van de organisatie.
Graag scherpe prijzen

Wat wij vragen:
- Je beschikt over een afgeronde HBO (ICT) of WO informatica opleiding.
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Hierdoor beschik je over een diepgaande kennis van Linux en tevens heb je kennis van en ervaring met diverse testmethodieken.
- Je bent analytisch sterk en gericht op procesverbeteringen
- Je bent oplossing- en servicegericht, met oog voor details en procedures
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent flexibel, proactief, kunt goed prioriteiten stellen en houdt van doorpakken.
- Je werkt zelfstandig, bent standvastig en communicatief en sociaal vaardig.
* Je bent woonachtig in een straal van 40 km rond Sassenheim. Vanaf 11 december jl. is er een rechtstreekse verbinding van Station Sassenheim met Schiphol. Hierdoor zijn we zowel met de auto of fiets als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De volgende zaken zijn een pre:
- Kennis van OpenSips;
- Kennis van Asterisk.

Wat wij bieden
Wij hebben een bedrijf waar je volop de gelegenheid krijgt je vakkennis verder te ontwikkelen, waar men informeel met elkaar omgaat en waar collegas gewend zijn voor elkaar in te springen als dat nodig is. Je werkt samen met een flexibel team van betrokken collegas, waar jouw creativiteit en eigen initiatief alle ruimte krijgen. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je met de nieuwste technieken op gebied van ICT en telefonie. Je kunt natuurlijk rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan starten. Het zal eerst gaan om een contract voor bepaalde tijd met intentie tot onbepaalde tijd.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar veel ander personeel: netwerkbeheerder, lifecoach, logo ontwerper, loopbaan begeleider, loopbaanadviseur, notulist, personeelstrainer, netwerkbeheerer, tekstcorrector, rouwcoach, salestrainer, scheidingsbemiddelaar en zouden we willen wat het kost om zo een iemand in te huren.

Gezocht, wat kost een


Systeembeheerder nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van systeembeheerders. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een systeembeheerder

Systeembeheerder gezocht om een telefonie netwerk aan te leggen voor Fysiotherpaie Praktijk
Toelichting op de werkzaamheden; Hoi! Binnenkort neem ik een verouderde fysiotherapie praktijk over en loop tegen het volgende probleem met de telefonie. Momenteel hebben we drie verschillende 010-nummers, maar we willen overstappen naar één 010-nummer, zodat het allemaal wat makkelijker wordt. De andere twe... » meer
Systeembeheerder gezocht voor bijhouden automatisering kleine organisatie met 2-5 werkplekken
Waarvoor zoekt u een systeembeheerder? 2 / 5 werkplekken 1x windows en 1x mac. We zijn een kleine organisatie die op zoek is naar systeembeheerder die voor ons de automatisering bij houdt. Geen hele ticket systemen gewoon even bellen bij vragen of problemen. Bedrijf actief in training en ontwikkeling Soort opdracht ... » meer
Systeembeheerder gezocht voor het aanleggen van een netwerk
Toelichting op de werkzaamheden Op zoek naar systeembeheerder die een klein netwerk van maximaal 3 plaatsen kan installeren. Deadline Graag zo spoedig mogelijk.... » meer
Systeembeheerder gezocht voor alle verschillende functionaliteiten en taken: Communicatiebedrijf
Taken Zorgen voor continuïteit en een optimaal werkende ICT-infrastructuur; Coördineren en implementeren van nieuwe infrastructuur componenten en systemen; Proactief en reactief onderhoud aan servers en netwerkapparatuur; Meedenken en doen van verbetervoorstellen t.b.v. de werkplek automatisering Adviseert ge... » meer
Betrouwbare en ervaren ICT-dienstverlener voor onderhoud van diverse apparatuur in onze organisatie
Waarvoor zoekt u een systeembeheerder? Ik ben op zoek naar een betrouwbare en ervaren ICT-dienstverlener voor het onderhoud van vijf computers, vijf laptops en diverse randapparatuur in onze organisatie. Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor een onderhoudscontract. Het onderhoudscontract moet een jaar geldig ... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor systeembeheerders

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024