Ontwerpen van een logo voor pandhuis


1 oktober 2012
Meerlo
Limburg

Vakgebied Vormgeving / Media
Deadline:
Binnen 30 dagen
Locatie:
Eenmaal persoonlijk overleg
Werkzaamheden:
Ontwerpen van een logo, ontwerpen briefpapier en/of visitekaartjes

Omschrijving

Het betreft o.a. inkoop van- en verkoop aan particulieren van duurzame consumenten goederen zowel in een fysieke winkel als via internet op meerdere locaties in Nederland. De winkel dient verder als pandhuis men kan er goederen belenen en ook is consignatieverkoop mogelijk. Alle verkoop goederen worden via marktplaats en onze eigen (nog te ontwikkelen website) gepresenteerd en eventueel verkocht. Wij staan voor gegarandeerd goede gebruikte goederen. De consument moet bij ons het vertrouwen hebben dat zijn/ haar aan- en verkopen gegarandeerd goed verloopt. Wij geven op alle goederen tot 2 maanden garantie. De huisstijl kleuren zijn rood en wit. Het logo dient strak, fris, vertrouwdheid, helder, krachtig en klantvriendelijkheid uit te stralen. Hieronder nog een overzicht wat onze kernactiviteiten:

WAT DOEN WIJ:

INKOOPWINKEL:
Wij betalen direct contant geld voor uw producten.

* Kom met uw product naar de inkoopwinkel en er wordt samen met u, kosteloos en vrijblijvend, bepaald welk bedrag u contant kunt ontvangen. Ook een terugkoop optie voor u is mogelijk! Onze voorwaarde is dat het aangeboden product compleet, schoon en goed functionerend is.

*Producten die wij inkopen: tablets, notebooks, computers, lcd/ plasma tvs, muziekinstrumenten, audio, dvd-spelers, games, gereedschap, cd's, dvd's, huishoudelijke artikelen, (elektrische) fietsen, scooters, camera's, smartphones, gsm's, etcetera.
Meubels, witgoed, kleding, boeken, kinderwagens en autoaccessoires kopen wij niet in.

VERKOOPWINKEL:
Wij bieden in overzichtelijke schone winkels gegarandeerd goed werkende producten. Alle producten worden schoon, werkend en met garantie verkocht. Doordat er dagelijks vele producten van particulieren worden ingekocht, wisselt ons aanbod zeer snel.

TERUGKOOP:
Gegarandeerde Goed Gebruikte Goederen biedt ook de mogelijkheid om producten met het recht van terugkoop door u aan te laten bieden.
Dit betekent dat u tijdelijk contant geld krijgt voor uw product met de mogelijkheid uw eigendom binnen 28 dagen weer terug te kopen. Het is mogelijk om deze periode te verlengen. Mocht u de producten binnen de gestelde termijn niet komen ophalen, of wanneer de contractduur niet tijdig door u verlengd is, zullen deze producten in onze verkoopwinkel te koop worden aangeboden. Voor de terugkoop kunt u terecht in één van onze inkoopwinkels. De waarde van de aangeboden producten die voor terugkoop in aanmerking komen dient minimaal 25,00 euro te bedragen.

Drop-off/ Consignatie:
Bij ons is het mogelijk om producten af te geven, die vervolgens door ons te koop worden aangeboden. De medewerkers van onze winkels geven u vriendelijk en professioneel advies over de verkoopprijs van uw product. Onze medewerkers hebben veel kennis over de tweedehandse markt. Dus hebt u geen haast en heeft u ook niet direct contant geld nodig? Dan is dit de oplossing.

WEBSHOP:
Wij hebben ook een makkelijk te onthouden webshop: hier kunt u ons actueel assortiment producten bekijken. Verkoop via internet is ook mogelijk.


Grafisch ontwerper nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van vormgevers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper gezocht voor maken van nieuw logo en huisstijl: Styliste
Toelichting op de werkzaamheden: Graag lLogo ontwerp Huisstijl ontwerp (briefpapier, visitekaartjes, etc) Deadline werkzaamheden Er is geen haast bij Deadline: Graag zo spoedig mogelijk Bedrijf: Styliste... » meer
Drukker gezocht voor drukken van 1500 flyers A4 een kant kleur
Toelichting op de werkzaamheden: 1500 flyers A4 een kant kleur --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Drukker gezocht voor drukken van 100 jubileum boekjes
Drukker gezocht voor Toelichting op de werkzaamheden: Graag drukken van 100 jubileum boekjes. --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Groen Geboekt
Korte verhalen over mijn gestuntel in mijn grote tuin nu ik oud en licht invalide ben. Nog steeds ben ik zeer geïnteresseerd in mijn groene buitenwereld en zoek ik aanknopingspunten, alles op lichte humor gebaseerd Toelichting op de werkzaamheden: Ik wil een boekje laten drukken van mijn korte verhalen, ongeveer 1... » meer
Webdeveloper gezocht voor het aanpassen en restylen van onze website: Drukkerij
Toelichting op de werkzaamheden We zoeken een goede webdeveloper voor het volgende: - veranderingen aanbrengen - website restylen Deadline Graag zo spoedig mogelijk Budget Nog niet bekend Bedrijf Drukkerij... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor vormgevers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024