Relatietherapeut gezocht voor terugwinnen van vertrouwen


4 december 2014
Oud Gastel
Noord-Brabant

Vakgebied Coaching
Locatie:
Regelmatig persoonlijk contact

Omschrijving

Relatietherapeut gezocht voor terugwinnen van vertrouwen

Hulpvraag
Goede dag.
Ik ben 38 jaar, ben papa van 4 kinderen met Suzan.
We hebben samen een bedrijf waar ik het werk dag en nacht voor regel en Suzan de boekhouding ook nog voor doet. We hebben 9 jaar een relatie tot vorig jaar super. Ik heb vorig jaar op de computer seks gekeken en gedaan. Zij is daar achter gekomen en is daar zwaar mee gekwetst.
Ik heb dat toegegeven en ben daar fout mee geweest want ik had het moeten vertellen. Dat is nooit goed uitgepraat waar ik veel spijt van heb.

Daar bij komt dat ik van april tot september met een meisje veel gesmst heb. Mijn vrouw is daar achter gekomen en haar vertrouwen heeft een flinke klap gehad. We zijn daar voor in Roosendaal bij gastalnet of zo geweest om te praten, maar achteraf gezien geen nut, omdat die man maar ja en amen zei.

Wij hebben iemand nodig die zeg maar ons uithoort en zegt en niet ja en amen. Met de zweep op tafel zeg maar. Ik kreeg de laatste kans en moet aan vertrouwen werken.
We hebben een super vakantie gehad met kinderen na Centerparcs en zij samen ook na Preston Palace geweest wat ook zo fijn en goed was of dat het nooit anders was.

Ik werk aan vertrouwen en moet vertellen wat ik doe en waar ik ben, maar ik heb in bij een shop een keer gestopt om dvds te halen en heb dat niet tegen haar verteld. Later nog eens een keer paar boeken. Iemand heeft tegen mijn vrouw het wel verteld en zelfs een vage foto. Had ik het maar verteld maar heb het in de kast gelegd een hele domme fout, want zonder dat ik het wist en wil is haar vertrouwen zwaar beschaamd.

Nu had ik op haar computer afluister en volg apparatuur en Detektif zien staan. Ik heb nog gevraagd van wat is dat, maar was niet waar. Ik twijfelde daar aan en ging het uittesten met rare gevolgen. Er zaten dus Detektif achter mij, kom ik naderhand achter, maar toen was het leed en vertrouwen en de bemoeizucht van heel de familie zo erg.

Ze hebben vastgesteld dat ik niet vreemdging of seks had met een ander, maar voor werk veel op een parking moet wachten, dat ik vaak naar de wc moest en rondliep. Ik heb het uitgelegd maar kan niets meer.
Ben op 9 november uit huis gezet omdat het vertrouwen ver te zoeken is. Ik ben er kapot van, want mijn vrouw en onze 4 kinderen zijn mijn alles en dan ons bedrijf nog. Het is zo dat Suzan meerdere keren tegen mij gezegd heeft van, we moeten praten, maar ik dacht aan mijzelf en komt wel goed schatje. Maar praten praten praten. Ik verzwijg te makkelijk en lieg over kleine dingen en baal daar zo van. Nu praten we wel, maar ze wil uit elkaar. Ze is bang gemaakt en het vertrouwen is ver te zoeken.

Ze voelt nog wel wat voor mij en houdt toch ook nog wel van mij maar duwt het weg, maar net gisteren ook gaat ze na wc en laat zo deur open staan en praat verder met mij. Als er niets meer zou zijn doe je anders, wil ik ermee zeggen. Nu is de laatste hoop jullie of iemand anders. Ben tot alles bereid, maar jullie moeten wel duidelijk zijn en hard nee of ja zeggen. Je weet wel wat ik bedoel. Wij hebben 4 kinderen, een eigen bedrijf en zijn alle twee druk. En ik houd mijn hoofd in het zand.

Hoop dat u het aan durft.
Graag iemand in de buurt van Etten-Leur. Ik ben na de middag weer thuis aan het werk en dan kunt u met mij bellen. Het heeft haast, zeg maar.

Deadline:
Zo spoedig mogelijk


Relatietherapeut nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van relatietherapeuten. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een relatietherapeut

Relatietherapeut gezocht omdat we uit elkaar zijn gegroeid, hoe weer bij elkaar te komen
Plaats: Babberich Soort coaching: relatietherapie Toelichting Wij zijn uit elkaar gegroeid. Leven ieder ons eigen leven. We zijn nu beiden 64 jaar oud. Zo wil ik (vrouw) niet door. Mijn man vindt het wel prima zo. Hoe kunnen wij wat nader tot elkaar komen om het samen weer leuk te hebben? Hierbij zouden wij wel ... » meer
Relatietherapeut gezocht omdat we elkaar verloren zijn en de spanningen oplopen
Plaats: Zandvoort Soort coaching: relatietherapie Toelichting Na 14 jaar samen zijn we elkaar behoorlijk verloren, irritaties spreken de boventoon, en spanningen lopen op. Wij hebben hulp nodig bij bepalen of we wel echt samen verder willen, bang de verkeerde beslissing te nemen. Wellicht dat een gesprek met een th... » meer
Relatietherapeut gezocht omdat er emotionele eenzaamheid is in de relatie, we luisteren niet naar elkaar
Plaats: Huizen Soort coaching: relatietherapie Toelichting Mijn partner voelt zich emotioneel alleen in de relatie. Ze voelt niet dat ik haar steun. En ze zegt terecht 'hiervoor zit ik niet in relatie, om mij vervolgens zo alleen te voelen'. Hierdoor is de relatie onder een enorme druk komen te staan. Het k... » meer
Relatietherapeut gezocht omdat we in een begateive spiraal terecht zijn gekomen na emotioneel traject en verandering van baan
Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht Soort coaching: relatietherapie Toelichting Mijn vriend en ik zijn nu drie jaar samen en hebben het afgelopen halfjaar veel voor onze kiezen gekregen. We zijn gestart met een fertiliteitstraject en hebben daarbij twee mislukte IVF-pogingen ervaren. Dit was erg pittig en doet meer met ons d... » meer
Relatietherapeut gezocht om na moelijke periode onze relatie nieuw leven in te blazen
Plaats: Drunen Soort coaching: relatietherapie Toelichting Na een periode waarin het niet goed ging tussen mijn man en mij, is mijn man een affaire begonnen met een andere vrouw. We zijn nu 3 jaar verder en in deze periode heeft mijn man regelmatig gezegd toch verder te willen met mij, maar uiteindelijk kon hij steed... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor relatietherapeuten

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024