Loopbaancoach gezocht: Hulp bij dilemma, kansen aangrijpen en benutten of...


10 april 2015
Zevenbergen
Noord-Brabant

Vakgebied Coaching

Omschrijving

Loopbaancoach gezocht: Hulp bij dilemma, kansen aangrijpen en benutten of...

Hulpvraag
Ik ben 24, heb communicatie gestudeerd en daarna een salestraining gedaan.
Sinds vorig jaar augustus ben ik werkzaam als accountmanager bij een metaalproductie bedrijf.
Accountmanager is ruim genomen want ik ben vooral aan het inkopen en op basis van techniek aan het verkopen.
Het echte behoefte bepalen en onderhandelen is niet echt deel van de functie. En dat vind ik jammer, maar dat ligt aan de doelgroep en de branche.
Klantcontact wat er is en onderhandelen met leveranciers etc. vind ik wel interessant. De functie an sich vind ik boeiend. Ik werk graag met mensen en onderhandel graag.
Ik heb zelf weinig affiniteit met techniek en ik word er iedere keer weer mee geconfronteerd.
Dit is mijn grootse hekelpunt.

Ik ben aangenomen met heel veel overtuiging van de eigenaar dat ik uit het juiste hout gesneden was. En die techniek zou niet zo belangrijk zijn.
In functioneringsgesprekken hebben we wel over bijscholen hierin gesproken, maar concludeerden we beiden dat het zonde zou zijn om moeite te stoppen in iets waar mijn talent en interesse niet ligt.
Mijn band met de werkgever is extreem goed en ik ben zelfs met hem naar China geweest om leveranciers te ontmoeten en hij wil graag dat ik de frisse wind in het bedrijf ben. Mogelijk zelfs een rechterhand. Supergaaf ware het niet dat hij zelf bijna nooit op kantoor is en ik geen goede match ben met de collega's die er wel altijd zijn.
De rol van innovator wordt me constant ontzegd onder het mom van senioriteit. Ik ben er ondertussen ook wel achter dat er heel veel andere dingen mis zijn.

Op zich mag ik in mijn handjes knijpen met deze baan als ik anderen moet geloven. Ik ben ook dankbaar voor de kansen en het vertrouwen dat ik krijg.
Het probleem blijft dat de producten/ branche en bedrijfscultuur/ collega's me zeer weinig doen. Hier word ik niet gelukkig van. Ik heb deze functie niet verkregen, omdat ik heel graag bij dit bedrijf wilde maar omdat zij mij wilde en ik toch iets moest gezien de arbeidsmarkt.

Het dilemma:
1. ik ben hier niet gelukkig, waarom zou ik heel veel moeite stoppen om zaken (die behoorlijk overhoop liggen) te verbeteren. met de kennis dat ik dit geen 5+ jaar ga doen.
2. Ik ben bang dat als ik hiermee doorga cruciale vormende jaren van mijn carrière ''verspil'' aan een branche waar ik geen interesse bij heb.
3. Ik besef dat er gouden bergen in het vooruitschiet liggen bij deze baas, maar is dat het waard om me ongelukkig te voelen?
Ik wil niet opgeven, maar ik wil ook geen puzzelstukje rammen in een puzzel die niet past.
Hopelijk is dit een beetje duidelijk. Hoor graag van een coach.

Over de aanvrager
Geslacht: man
Huidige werksituatie: in loondienst
Leeftijd: 24


Loopbaancoach nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van coaches. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een loopbaancoach

Loopbaancoach gezocht om mij als jonge starter te helpen de juiste keuzes te maken
Plaats: Stavenisse Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Bij mijn huidige werkgever (is nog een bijbaan). vind ik het niet leuk. Er wordt niet leuk gedaan naar elkaar toe. Ook heb ik al meerdere keren gevraagd of ik meer uitdaging mag. Ik wil graag doorgroeien. Maar ze geven mij de kans ... » meer
Loopbaancoach gezocht voor hulp om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren
Plaats: Eindhoven Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben op zoek naar hulp om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren. Hoe enthousiast overkomen in een sollicitatiegesprek. Hoe mijn zwakke punten te presenteren. Hoe kan ik de ander overtuigen dat ze mij nodig hebben en dat ik g... » meer
Loopbaancoach gezocht om wat dichter bij huis en wellicht met minder verantwoordelijkheden te vinden
Plaats: Vught Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht ik werk momenteel 4 dagen als afdelings hoofd revenue management en distributie voor een hotel keten met 36 hotels. Ik zou graag minder willen werken, momenteel werk ik 32 uur en zou graag naar 28 of minder willen. En dichter bij huis. ... » meer
Loopbaancoach gezocht omdat ik overweeg uit het onderwijs te stappen, maar wat dan
Plaats: Elburg Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Momenteel ben ik werkzaam als juf op de basisschool. Overweeg om uit het onderwijs te stappen, maar geen idee welke kant ik dan op wil. Ik ben op zoek naar wat bij mij past en waar ik blij van word. --- Geslacht: Vrouw Opleidingsniv... » meer
Loopbaancoach gezocht specifieke hulp bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek voor de functie Projectleider ecologie bij adviesbureau Natuurorganisatie
Plaats: Nijmegen Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben op zoek naar specifieke hulp bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek waarvoor ik ben uitgenodigd. Ik ga solliciteren op de functie Projectleider ecologie bij adviesbureau van een natuurorganisatie. Mijn brief vonden ... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor coaches

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024