Mediator gezocht voor bemiddeling bij het afspreken van een Ouderschapsplan


9 november 2015
Malden
Gelderland

Vakgebied Mediation
Partijen:
De betrokken partijen staan hier achter
Locatie:
Op vaste locatie

Omschrijving

Mediator gezocht voor bemiddeling bij het afspreken van een Ouderschapsplan

Toelichting op de werkzaamheden
Mediator gezocht voor het maken van nieuwe afspraken. Het gaat om het updaten van een ouderschapsplan wat 7 jaar geleden opgesteld is (waarbij we samen het ouderlijk gezag hebben over onze enige zoon van ruim 7 jaar oud).
Mijn ex partner heeft namelijk aangegeven op termijn te gaan verhuizen (samen met ons zoontje) op termijn en mij alleen via een mediator op de hoogte stellen van haar concrete plannen (toekomstige woonsituatie) met mijn zoon.
Aangezien ik 2 keer verhuisd ben om dicht bij mijn zoontje te kunnen wonen en ook mijn werk hierop heb aangepast wil ik, uiteraard dat zij met mijn zoontje in de directe omgeving blijft wonen zodat mijn zoon door de week bij mij kan blijven slapen en ik hem naar school kan brengen, vriendjes kunnen komen spelen etc.
Indien ze dat niet van plan zou zijn, zal mediation waarschijnlijk geen uitkomst bieden en zal ik een verhuizing proberen tegen te houden indien dat zou betekenen dat mijn zoon naar een andere school moet, vriendjes niet meer kunnen blijven spelen bij mij, hij door de week niet meer bij kan blijven slapen of indien dit leidt tot veel extra reistijd etc etc.
Ik weet echter niet wat haar concrete plannen zijn omdat mijn ex dit alleen in het bijzijn van een mediator wil bespreken.

Zelf ben ben ik vanuit Tilburg naar Malden verhuisd (waar mijn zoon met mijn ex woont) om hem juist meer te zien en zeker niet minder. Ik heb mijn ex ook gezegd dat ik meer in de richting wil gaan van co-ouderschap waarbij er juist meer evenwicht is van de omgang door de week In de huidige situatie is mijn zoontje om het weekend en elke woensdagmiddag bij mij waarbij ik hem donderdagochtend naar school breng.

Daarnaast is er verschil van inzicht in de wijze waarop de zomervakantie moet worden ingevuld.

Gang van zaken
Aangezien mijn ex haar plannen alleen via mediation kenbaar wil maken, ben ik 'genoodzaakt' deze afspraak te maken. Ze had mij dat ook zonder mediation kenbaar moeten maken vind ik, vandaar dat ik maar beperkt achter mediation sta. Ik wil echter weten wat haar concrete plannen zijn.

Vragen
Om deze redenen (met belangrijkste punt de verhuizing van mijn ex en ik hem juist meer wil zien in plaats van minder) wil ik een afspraak maken voor hooguit enkele sessies om dit bespreekbaar te maken, bij voorkeur bij een mediator met opvoedkundige of pedagogische achtergrond.
Komen we inzake het punt van de verhuizing (toekomstige woonsituatie) er via mediation niet uit (en die kans acht ik realistisch) dan zal ik hierover gaan procederen,iets wat ik met mijn advocaat al besproken heb.

Offerte
Kun u mij een scherp uurtarief geven waartegen u uw diensten kunt aanbieden?


Mediator nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een mediator

Mediator gezocht voor bemiddeling bij een familieconflict
Plaats: Noordwijk Toelichting op de werkzaamheden Mediator gezocht bemiddelen bij een familieconflict. Moeder heeft geen contact met oudste (38 jaar)dochter, Twee dochters hebben geen contact met elkaar. Looptijd al reeds 15 jaar. Ik als vader wil dat dit nu eens afgelopen moet zijn en bemiddel hierin. Ik heb met ... » meer
Mediator gezocht voor hulp bij bemiddeling van conflict binnen de familie
Toelichting op de werkzaamheden. Zoek een mediator voor een conflict in de familie. Kinderen leven met andere levensovertuiging, en vinden het moeilijk begrip te krijgen van ouders. Er is weinig begrip naar elkaar omdat we uit zo een andere wereld leven. Onopgeloste problemen van het verleden die verder lopen tot het hed... » meer
Mediator gezocht ivm moeizame relatie 4 zussen na overlijden moeder
Waarvoor heeft u een mediator nodig? Familieconflict Staan beide partijen achter mediation? Ja Toelichting Geen conflict, wel moeizame communicatie; patronen, zelfreflectie, oordelend, passief aggressief en het niet uitspreken of aanspreken wat men over de situatie voelt of wilt. Opzoek naar mediator tussen 4 zusse... » meer
Mediator gezocht ivm escalatie ruzie in familie na overlijden vader
Plaats: Breda Toelichting: In trefwoorden en notendop: Familie in onbalans na overlijden vader/partner in 2006. Moeder met inmiddels 2 ruziende zussen. Alle 3 niet goed in beschrijving gevoelens. Vader was altijd de verbindende factor. Dat is nu an het escaleren . We hebben het over een moeder van 76 jaar, dochte... » meer
Mediator gezocht ivm langslepend familieconflict
Waarvoor heeft u een mediator nodig? Familieconflict Staan beide partijen achter mediation? Nee Toelichting Ik ga proberen een lang verhaal kort te maken.. Ruim 10 jaar geleden is er ruzie ontstaan tussen mijn ouders en mijn grootouders. (De ouders van mijn moeder) Mijn moeder heeft destijds het contact verbr... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor mediators

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024