Loopbaancoach gezocht: Hulp bij dilemma, kansen aangrijpen en benutten of...


10 april 2015
Zevenbergen
Noord-Brabant

Vakgebied Coaching

Omschrijving

Loopbaancoach gezocht: Hulp bij dilemma, kansen aangrijpen en benutten of...

Hulpvraag
Ik ben 24, heb communicatie gestudeerd en daarna een salestraining gedaan.
Sinds vorig jaar augustus ben ik werkzaam als accountmanager bij een metaalproductie bedrijf.
Accountmanager is ruim genomen want ik ben vooral aan het inkopen en op basis van techniek aan het verkopen.
Het echte behoefte bepalen en onderhandelen is niet echt deel van de functie. En dat vind ik jammer, maar dat ligt aan de doelgroep en de branche.
Klantcontact wat er is en onderhandelen met leveranciers etc. vind ik wel interessant. De functie an sich vind ik boeiend. Ik werk graag met mensen en onderhandel graag.
Ik heb zelf weinig affiniteit met techniek en ik word er iedere keer weer mee geconfronteerd.
Dit is mijn grootse hekelpunt.

Ik ben aangenomen met heel veel overtuiging van de eigenaar dat ik uit het juiste hout gesneden was. En die techniek zou niet zo belangrijk zijn.
In functioneringsgesprekken hebben we wel over bijscholen hierin gesproken, maar concludeerden we beiden dat het zonde zou zijn om moeite te stoppen in iets waar mijn talent en interesse niet ligt.
Mijn band met de werkgever is extreem goed en ik ben zelfs met hem naar China geweest om leveranciers te ontmoeten en hij wil graag dat ik de frisse wind in het bedrijf ben. Mogelijk zelfs een rechterhand. Supergaaf ware het niet dat hij zelf bijna nooit op kantoor is en ik geen goede match ben met de collega's die er wel altijd zijn.
De rol van innovator wordt me constant ontzegd onder het mom van senioriteit. Ik ben er ondertussen ook wel achter dat er heel veel andere dingen mis zijn.

Op zich mag ik in mijn handjes knijpen met deze baan als ik anderen moet geloven. Ik ben ook dankbaar voor de kansen en het vertrouwen dat ik krijg.
Het probleem blijft dat de producten/ branche en bedrijfscultuur/ collega's me zeer weinig doen. Hier word ik niet gelukkig van. Ik heb deze functie niet verkregen, omdat ik heel graag bij dit bedrijf wilde maar omdat zij mij wilde en ik toch iets moest gezien de arbeidsmarkt.

Het dilemma:
1. ik ben hier niet gelukkig, waarom zou ik heel veel moeite stoppen om zaken (die behoorlijk overhoop liggen) te verbeteren. met de kennis dat ik dit geen 5+ jaar ga doen.
2. Ik ben bang dat als ik hiermee doorga cruciale vormende jaren van mijn carrière ''verspil'' aan een branche waar ik geen interesse bij heb.
3. Ik besef dat er gouden bergen in het vooruitschiet liggen bij deze baas, maar is dat het waard om me ongelukkig te voelen?
Ik wil niet opgeven, maar ik wil ook geen puzzelstukje rammen in een puzzel die niet past.
Hopelijk is dit een beetje duidelijk. Hoor graag van een coach.

Over de aanvrager
Geslacht: man
Huidige werksituatie: in loondienst
Leeftijd: 24


Loopbaancoach nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van coaches. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een loopbaancoach

Loopbaancoach gezocht omdat het de laatste 2 jaar niet meer als mijn plek voelt (na 25 jaar in de zorg)
Plaats: Heerhugowaard Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben momenteel werkzaam in de ouderenzorg als teamleiding zorg en welzijn. Ik werk dit jaar 25 jaar bij dezelfde werkgever. Het grootste probleem wat mij opbreekt binnen de functie is dat je het nooit goed kan doen bij de mede... » meer
Loopbaancoach gezocht omdat ik niet meer tevreden ben met mijn baan in het onderwijs en ik weet niet wat voor beroep ik nu wil
Plaats: Ureterp Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben niet tevreden meer over mijn baan in het onderwijs en ik weet niet wat voor beroep ik nu wil en kan uitoefenen met mijn Mavo, Pabo en MBO VZ diploma. Ik heb een laag zelfbeeld, dus ik ken mijn eigen kwaliteiten niet.Daar zou ... » meer
Loopbaancoach gezocht omdat ik na een paar jaar studie niet meer weet wat ik wil
Plaats: Nijmegen Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben pabo student. Ik heb al een opleiding hbo pedagogiek en een aantal jaar werkervaring. Ik weet op dit punt niet meer wat ik wil. Ik voel steeds meer demotivatie voor mijn opleiding. Het is niet zo leuk als ik in eerste instant... » meer
Loopbaancoach gezocht om mij te helpen met de volgende stap
Plaats: De Rijp Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben 18 jaar en ik kom uit De Rijp. Ik weet ongeveer wat ik later wil doen, maar ik kom er echt niet uit wat nou en wat voor opleiding en wat voor baan etc. Na twee gefaalde studiekeuzes ben ik echt serieus opzoek naar begeleiding... » meer
Loopbaancoach gezocht omdat ik op zoek ben naar een baan, maar niet per se waarvoor ik heb gestudeerd
Plaats: Delfzijl Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben al een tijd op zoek naar werk en eigenlijk heb ik interesses in beroepen waarvoor ik niet gestudeerd heb, namelijk in de ict en als vertaler. Graag zou ik advies willen wat te doen of wel een korte cursus volgen of wel een tra... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor coaches

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024