Meer trainers gezocht: communicatietrainingen vakdocenten


27 november 2012
Ede
Gelderland

Vakgebied Bedrijfstraining
Locatie:
Kan volledig op afstand (telefoon/e-mail/Zoom)

Omschrijving

We zijn voor meerdere communicatietrainingen op zoek naar verschillende trainers die op locatie van de opdrachtgever de trainingen geven. Dit zal plaatsvinden in Rijswijk, Gouda, Aalsmeer, Breda en Limburg (Heerlen).

LET OP: Deze aanvraag is vorige week ook verstuurd. Er zijn nog meer offertes gewenst, maar als u al heeft gereageerd, dan hoeft u niet meer nogmaals te reageren.

Verder is er nog een toevoeging: graag wil de opdrachtgever alleen nog offertes ontvangen van trainers die binding hebben met de agrarische sector. Reacties van trainers zonder deze binding is niet gewenst.

Het gaat om een communicatietraining, deze aanvragen voor trainingen worden vanuit scholen gedaan. We zijn een gesubsidieerd bedrijf, we verzorgen trainingen voor vakdocenten/ deskundigen die stagiairs begeleiden. De docenten willen zelf een leerbedrijf starten of hebben een leerbedrijf. We hebben zelf geen externe trainers meer beschikbaar hiervoor.

De training gaat over geven van feedback, stagiairs stimuleren, motiveren en instrueren. In latere trainingen wordt er dieper ingegaan op communicatietechnieken en leertaken, doelgericht coachen, motivatie via DNA methoden et cetera. De trainers die reageren hoeven niet op alle niveau's de trainingen te kunnen geven. We willen graag in contact komen met meerdere trainers. We hebben geen reistijdenvergoeding, wel een kilometervergoeding. We hebben dus voorkeur voor verschillende trainers die dichtbij 1 van de bovengenoemde locaties wonen.

De serie trainingen en workshops worden in samenwerking met onderwijsinstellingen georganiseerd voor het begeleiden van MBO-leerlingen. Hiermee krijgen praktijkopleiders (vakdeskundigen) antwoord op vragen en handreikingen voor hun taak als praktijkopleider. De trainer moet kunnen werken via de GALAN-methode. Een training is 4 dagdelen.

In de offerte graag tot maximaal 32 uur declareren. BTW vermelden.

In totaal zijn er 8-10 verschillende trainingen, die het hele voorjaar door gegeven worden. Voor de verschillende data zoeken we verschillende trainers die beschikbaar zijn. De exacte data zijn nu nog niet bekend.

Vereiste:
Trainer is werkzaam via BV of in bezit van VAR-verklaring

Aantal deelnemers:
10-20 in een groep

De startdatum ligt nog niet vast, voorjaar 2013.

Ik wil graag eerst offertes en informatie via e-mail ontvangen, en niet telefonisch. Vandaag (vrijdag 23 november) ben ik ook niet aanwezig. Volgende week zullen wij zelf contact op nemen met de trainers via telefoon of e-mail.


Communicatietrainer nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van trainers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een communicatietrainer

Assertiviteitstrainer(s) gezocht voor inhouse trainingen en trainingen voor groepen
Plaats: Sittard Soort coaching: assertiviteit Toelichting Ik ben op zoek naar aanbieders voor het verzorgen van een assertiviteitstraining t.b.v. zakelijk contact. Mogelijkheden: zowel individueel opgeven in kleine groepen (met anderen buiten ons bedrijf) als inhouse (zit hier een minimum aantal deelnemers aan?). ... » meer
Trainer/coach gezocht om medewerker te coachen in professionaliteit en persoonlijk leiderschap
Plaats: Utrecht Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben een starter met net een eerste werknemer. Ik zou haar graag coaching aanbieden. Ze is net afgestudeerd als Industrieel Ontwerper In Delft en is enthousiast en gedreven. Ze kan goed de dingen als 'professioneel werken ' ... » meer
Communicatietrainer gezocht om team recruiters betere gesprekken te laten voeren + teamsessie voor verbinding
Aantal deelnemers 3 Achtergrond deelnemers recruiters op gebied van cyber security Toelichting Het doel van de training is om mijn team te leren om effectieve recruitment gesprekken te voeren. Denk daarbij aan het stellen van goede vragen, maken van samenvattingen e.d. Daarnaast een teamsessie om de drie recruite... » meer
Bedrijfstrainer gezocht voor in-company training zeevisgroothandel om team dichter bij elkaar te brengen
Plaats: IJmuiden Soort coaching: assertiviteit Toelichting Ik ben op zoek naar een assertiviteitstraining in mijn bedrijf in IJmuiden. We zijn een zeevisgroothandel en dus een beetje een rauw team, waar de één wat assertiever mag zijn, zou de andere juist wat minder mogen zijn. Door een groepstraining ... » meer
Bedrijfstrainer/coach gezocht voor coaching van pedagogische medewerkers: Kinderdagverblijf
Toelichting We zijn op zoek naar een ervaren coach voor het coaching van pedagogische medewerkers in een kinderdagverblijf. Datum en tijdstip In Overleg Deadline: graag zo spoedig mogelijk Bedrijf Kinderdagverblijf... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor trainers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024