Bedrijfstrainer gezocht voor communicatie trainingen over werken op Projectbasis in Buitenland en in Nederland: Communicatiebureau- en Trainingsbureau.


22 juli 2015
Rijswijk
Zuid-Holland

Vakgebied Bedrijfstraining
Locatie:
Op vaste locatie

Omschrijving

Bedrijfstrainer gezocht voor communicatie trainingen over werken op Projectbasis in Buitenland en in Nederland: Communicatiebureau- en Trainingsbureau.

Toelichting op de training
Bedrijfstrainer gezocht voor het verzorgen van een , cross culturele, (communicatie)training van één dag per groep over werken op projectbasis in het buitenland en in Nederland met buitenlandse collega's.
Belangrijk is dat de deelnemers goed worden getraind over de mogelijke zaken waar ze tegenaan zouden kunnen lopen wanneer men werkt met collega's van verschillende culturen. De groep deelnemers moet als het ware voorbereid worden op cross culturele zaken waar men in het bedrijfsleven en in de omgang mee in aanraking zou kunnen komen.
De training gaat echt om interculturele communicatie

Taal
De training zal in het Engels moeten worden gegeven.

Deelnemers
De deelnemers bestaan uit een groep ingenieurs van verschillende nationaliteiten. Ze zijn in dienst van een Amerikaans ingenieursbureau. Zij zullen op verschillende projecten gaan werken met collega's uit meer dan 70 verschillende landen.

Organisator van de training:
Zelf organiseer ik deze training al vele jaren, vanuit mijn bedrijf waarbij verschillende trainingen aan bod komen zoals communicatie-trainingen, leadership trainingen, cross culturele trainingen et cetera.

Inhoudelijk
De training bestaat dan ook al, er is materiaal aanwezig, maar de vaste trainer die deze training voorheen gaf is er mee gestopt en zal niet verder trainen.
Het is een eigenwijze groep deelnemers dus het is belangrijk dat u als trainer boven de stof staat. Een verhaal hebben is belangrijk, naast het hebben van ervaring in bijvoorbeeld het bedrijfsleven en het buitenland.
Je moet of theoretische kennis en ervaring in buitenland hebben of met trainingen van andere culturen om als het ware sterk genoeg te zijn om deze training te verzorgen. Er wordt namelijk inhoudelijk ook wel wat van je verwacht.

Data voor de trainingen:
29 en 30 oktober in Hoofddorp

Lengte voor de training
2 x 1 dag per deelnemende groep.

Aantal deelnemers
2 groepen van 10 personen.

Offerte
Graag ontvang ik van u uw reactie op deze trainingen en en zal een nadere persoonlijke kennismaking plaatsvinden op basis van papieren selectie, ervaring et cetera.

Bedrijfsgegevens
Betreft een communicatie- en trainingsbedrijf.


Communicatietrainer nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van trainers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een communicatietrainer

Assertiviteitstrainer(s) gezocht voor inhouse trainingen en trainingen voor groepen
Plaats: Sittard Soort coaching: assertiviteit Toelichting Ik ben op zoek naar aanbieders voor het verzorgen van een assertiviteitstraining t.b.v. zakelijk contact. Mogelijkheden: zowel individueel opgeven in kleine groepen (met anderen buiten ons bedrijf) als inhouse (zit hier een minimum aantal deelnemers aan?). ... » meer
Trainer/coach gezocht om medewerker te coachen in professionaliteit en persoonlijk leiderschap
Plaats: Utrecht Soort coaching: loopbaancoaching Toelichting Loopbaancoach gezocht Ik ben een starter met net een eerste werknemer. Ik zou haar graag coaching aanbieden. Ze is net afgestudeerd als Industrieel Ontwerper In Delft en is enthousiast en gedreven. Ze kan goed de dingen als 'professioneel werken ' ... » meer
Communicatietrainer gezocht om team recruiters betere gesprekken te laten voeren + teamsessie voor verbinding
Aantal deelnemers 3 Achtergrond deelnemers recruiters op gebied van cyber security Toelichting Het doel van de training is om mijn team te leren om effectieve recruitment gesprekken te voeren. Denk daarbij aan het stellen van goede vragen, maken van samenvattingen e.d. Daarnaast een teamsessie om de drie recruite... » meer
Bedrijfstrainer gezocht voor in-company training zeevisgroothandel om team dichter bij elkaar te brengen
Plaats: IJmuiden Soort coaching: assertiviteit Toelichting Ik ben op zoek naar een assertiviteitstraining in mijn bedrijf in IJmuiden. We zijn een zeevisgroothandel en dus een beetje een rauw team, waar de één wat assertiever mag zijn, zou de andere juist wat minder mogen zijn. Door een groepstraining ... » meer
Bedrijfstrainer/coach gezocht voor coaching van pedagogische medewerkers: Kinderdagverblijf
Toelichting We zijn op zoek naar een ervaren coach voor het coaching van pedagogische medewerkers in een kinderdagverblijf. Datum en tijdstip In Overleg Deadline: graag zo spoedig mogelijk Bedrijf Kinderdagverblijf... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor trainers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024