Advocaat gezocht op het gebied van familierecht en financiën


13 februari 2024
Nistelrode
Noord-Brabant

Vakgebied Juridisch
Locatie:
Eenmaal persoonlijk overleg

Omschrijving

Advocaat gezocht op het gebied van familierecht en financiën

Toelichting op de werkzaamheden:
Ik zoek hulp, ik ben buitenlander, ik werk onvermoeibaar, hard en druk werk in de stad Oss, nu zit ik in een moeilijke situatie, ik woon alleen in Nistelrode. Ik maakte persoonlijke fouten en vertrouwde mensen die ik niet kende van kantoren en Poolse kantoren.

Ik zoek juridische hulp:
1. Ik ben gescheiden sinds 27 mei 2019, maar door een reeks gebeurtenissen brand in Waalwijk, gebrek aan online digid in Bulgarije, Corona-crisis en arbeidsongevallen, is het mij nooit gelukt een document uit Bulgarije voor echtscheiding met apostille mee te nemen , handtekening en zegel in de nieuwe mijngemeente. Na de brand in Waalwijk zat ik zonder bezittingen, kleding, persoonlijke documenten en liep ik financiële schade op. De gemeente heeft mij geen woning of kamer ter beschikking gesteld. Ik ben in maart verhuisd naar Nistelrode. Gemeente Beernheese.

Nu heb ik dit document dat ik gescheiden ben, pas in februari 2024 van Sofia ontvangen. Ik zocht hulp in Sofia, ik heb daar geen contacten, omdat mijn adres in Bulgarije in Svilengrad is, 303 km van Sofia. In december 2023 heb ik eindelijk, na lang wachten, een scheidingsakte.

2. Ik heb de fout gemaakt de ingevulde belastingaangiften te laten overhandigen aan medewerkers van kantoren in Waalwijk en Oss, die op mijn belastingaangiften hadden geschreven dat ik getrouwd ben. Ik heb ze opgezocht, de kantoren zijn momenteel gesloten.

3. Mijn aangiften over 2019, 2020, 2021 en 2022 zijn ingevuld met huwelijksstatus. Als ik nu de echtscheidingsakte indien bij de gemeente Heesch, die van 4 jaar en 8 maanden geleden is (27-05-2019), wat zijn dan de gevolgen voor mij? Boetes, politieaanhouding?

Ik zoek hulp van u of uw collega's over dit onderwerp.

4. Het probleem is dat ik voor de periode 1 mei 2019 / 17 november 2023 het Kinderbudget voor een alleenstaande ouder heb ontvangen.

5. Mijn kind, ik heb dit gemeld bij de SVB, het kind woont op het adres van de moeder Vaska - Sofia (Bulgarije).

Ik ben op zoek naar advies, juridische hulp en bijstand op het gebied van familierecht en financiën.

Ik moet veel dingen aanpassen op het gebied van persoonlijke financiën, belastingen en eigen bijdragen.

Schrijf me, geef me advies of laten we een vergadering van 15/20 minuten plannen om hulp te krijgen. E-mail mij als je kunt. Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen met de scheiding en de aangiften.

Mijn ex-vrouw en ik hebben in Nederland niet samen belastingaangifte gedaan, zij zit in Bulgarije en vult daar belastingaangifte in.

Ik heb mijn digid aan een medewerkster in een kantoor gegeven, zij vult alles in vanaf 2018. Omdat in de gemeente Waalwijk in mijn huis waar ik gehuurd werd op 05.11.2019 brand was, de volgende dag aan de balie (06.11.2019 ) de dag na de brand aan de "Victoriastraat" 33 was ik bij de gemeente en vroeg om als gescheiden te worden ingeschreven op basis van een gescande kopie (zwart-wit) van het verbrande originele scheidingsdocument gedateerd 27-05-2019.

De medewerker heeft mij zelfs een mail geschreven om te stoppen met het vragen van hulp aan de gemeente voor een kamer te huur, omdat ze geen kamers beschikbaar hebben.

In 2019, november en december kon ik niet scheiden bij het loket in de gemeente.

De Belastingdienst heeft in mijn aangifte automatisch een optie gezet met de naam van mijn ex-vrouw (Vaska).

De belastingaangiften werden ingevuld door een Pool en vervolgens door een vrouw uit Servië in Waalwijk.

2020 heb ik een kantoor gevonden in Oss, waar wederom in de Belastingaangifte staat dat ik getrouwd ben.

In 2020, 2021 en 2022 was er een coronacrisis en kon ik 10/12 dagen niet naar Sofia terugkeren om een â€â€echtscheidingsdocument met apostille en zegel aan te vragen.

Het originele document van de datum van de scheiding 27-05-2019 is in het vuur verbrand. Ik heb er een kopie van, een fotokopie, maar de gemeente hier in Heesch wil het origineel. Ik moest schrijven naar instellingen en advocaten in Sofia.

Een vrouw kon voor mij een tweede exemplaar maken met de handtekening, het stempel en de apostille van de rechter. Nu heb ik een officieel scheidingspapieren.

Ja, maar als in de belastingaangifte over 2019, 2020, 2021 en 2022 staat dat ik samen ben met een vrouw, maar dat in werkelijkheid niet het geval is, kan ik de beperking, hechtenis wegens onjuiste belastingaangiften, niet verdragen.

De vraag is: Zal â€â€Ballast mij een zware boete en sanctie opleggen omdat ik een gezinswijziging te laat doorgeef - getrouwd/gescheiden, want ik heb op dit moment eigenlijk 1337 euro.

Hoe handelt de Belastingdienst in zon geval?

Voor de periode 2019/2023 ontvang ik Kinderbudget (01.05.2019 17.11.2023), en vanaf februari 2019 Kinderbijslag (betaald 388 euro per 3 maanden).

De SVB wil dat ik hen documenten stuur met bankoverschrijvingen van mij naar mijn vrouw. Ik doe het regelmatig. Ik ben goedgekeurd door hen, SVB.

Ja, maar Toeslagen, ze willen nu een BSN voor mijn vrouw om mij Kinderbudget te betalen (250 EUR/maand). Zij, mijn ex-vrouw, woont niet hier in Nederland, maar in de stad Sofia (Bulgarije) is het kind daar ook (een dochter van 13).

Zou de Belastingdienst mij boetes opleggen voor 2019, 2020, 2021 en 2022 omdat ik een vrouw heb in mijn belastingaangifte. Volgende week dien ik mijn scheidingspapieren in in Hesh Town?

Jaarlijks keert de Belastingdienst zon 1000 euro aan mij terug.

Op zoek naar advies over dit onderwerp. Ik kan geen boete betalen. Ik weet niet wat ik moet doen?

Als je het onderwerp begrijpt, schrijf mij dan een advies, ik kan ook naar een adviesgesprek komen.

Ik heb een advocaat nodig die het familie- en belastingrecht begrijpt.

---
Deadline: Graag zo spoedig mogelijk


Advocaat/Jurist nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een Advocaat/Jurist

Advocaat gezocht voor hulp bij het regelen van een scheiding
Toelichting op de werkzaamheden Ik wil scheiden en ik wil een advocaat nodig. Een van de partijen wil eenzijdig scheiden aanvragen. Graag hulp en advies hoe hier mee om te gaan. Rechtsgebied: Familiezaken (erfenis, scheiding, ed)... » meer
Advocaat gezocht voor uitleg en mogelijkheden vaststellingsovereenkomst in verband met verlaten werkgever
Toelichting op de werkzaamheden: Advocaat/Jurist gezocht Graag een advocaat voor uitleg van mogelijkheden vaststellingsovereenkomst in verband met verlaten werkgever. --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Advocaat gezocht omdat ik wat zaken uit wil zoeken bij verhuur appartement door mijn broer
Toelichting op de werkzaamheden: Advocaat/Jurist gezocht Waarvoor zoekt u een jurist of advocaat? Familiezaken (erfenis, scheiding, ed) Toelichting Ik ben met mijn broer mede-eigenaar van een appartement in Rotterdam. Ik ben woonachtig in het buitenland en ik vermoed dat mijn broer kamers verhuurt zonder mijn toest... » meer
Advocaat gezocht omdat ik onder druk word gezet om een concept overeenkomst te ondertekenen betreft het verdelen van huis/hypotheek met mijn ex-partner
Toelichting op de werkzaamheden: Advocaat/Jurist gezocht Waarvoor zoekt u een jurist of advocaat? Familiezaken (erfenis, scheiding, ed) Toelichting Ik word onder druk gezet om een concept overeenkomst te ondertekenen betreft het verdelen van huis/hypotheek met mijn ex-partner, terwijl ik hier niet akkoord mee ga en... » meer
Advocaat gezocht voor hulp bij vaststellen en maken van afspraken over alimentatie
Toelichting op de werkzaamheden: Advocaat/Jurist gezocht Waarvoor zoekt u een jurist of advocaat? Familiezaken (erfenis, scheiding, ed) Toelichting Gaat om vaststellen en maken van afspraken over Alimentatie. --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor juristen

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024